Upp ur sandlådan, Katrin

Katrin kan ännu inte släppa viktbråket med Blondinbella. Men det lustiga i hela bråket är att även om Katrin har sina poänger så försvinner dom i hennes dåliga argumentation på dagisnivå. Hennes senaste inlägg avslutar hon till exempel med: "Hon skryter om att hon har två bolag. Jag har tre."

Det känns som att bråket har blivit ett envägsbråk från Katrins sida, och nu handlar det egentligen inte om vikt och bantning längre, utan det handlar om Katrin. En Katrin som vill hävda sig. En Katrin som kanske känner sig hotad av en 18-åring och därför tar till sandlådeargument som ska visa på hur pass mycket bättre hon är.

Vi tycker det är synd, Katrin verkar ju vara en skärpt och slipad kvinna som säkert skulle kunna föra den här debatten på en helt annan nivå, och ställa Blondinbella mot väggen. Det hade kunnat bli en intressant tv-debatt.

Kommentarer
Postat av: Stina

Haha, Dennis hamnar i debatten istället...



http://dennism.se/2009/january/dubbelmoral-hyckleri.aspx#Comment

2009-01-22 @ 09:28:14
Postat av: Andie

Snart så kommer det väl argument som "Min pappa är starkare en din" osv. Tråkigt att det ska vara så dålig stämmning i bloggsfären.

2009-01-22 @ 11:45:04
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com
Postat av: Sagolikt by PERLA - mamma till två döttrar ♥

Hon är som min 3½-åring... "min är ännu bättre", "min är ännu större", "jag är mkt bättre!" ;-) Patetiskt!

2009-01-22 @ 12:40:48
URL: http://perla08.blogg.se/
Postat av: Emmmis

Hallo!

Katrin har jo fkatiskt veldig gode poenger. Må vet jeg ikke hvor lenge dere har lest blogger, men Blondibellas uttalser om at det er ekkelt å sitte p åbussen ved siden av tykke menneker gjør at hennes "gå opp 200 kg" bleikner litt. Hennes lchf-diett nevnes heller ikke lengre, selv om det i en periode ikke ble skrevet om så mye annet.Og hva med hennes uttalelser om at anorexia og bilimi bare er oppe i hode til folk og at det bare er å spise?

nei - nå får dere slutte å være så pro Bella her og faktiskt lese hv ahun har uttalt før og hva hun egnetlig mener. Bella er ingen engel akkurat - Akkuratt som Katrin.

2009-01-22 @ 12:42:37
Postat av: Bloggtipsarna

Emmmis - Katrin har sina poänger, det håller vi med om, men hon skulle inte låta sina dagisargument ta över handen. Det gör ju att folk inte tar henne på allvar. Och ska vi räkna vem av dom två som historiskt sett sagt flest grodor och plumpa saker så är vi nog ganska säkra på att Katrin vinner den matchen.



/ Bloggtipsarna

2009-01-22 @ 15:04:31
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0