Nu är det slut

Det har varit en rolig tid men nu tvingas vi till sist inse att det inte längre håller. Tiden till bloggen har krympt under senare tid och fortsätter bara att krympa. Vissa typer av bloggar går bra att driva trots att tiden periodvis är knapp. Men det är svårt att hinna leta guldkorn, hitta de roligaste inläggen osv när tiden att surfa runt på andra bloggar inte finns. Därför har vi nu tagit det svåra beslutet att lägga ner den här bloggen.

När vi startade Bloggtipsarna - för snart ett år sedan - så ville vi försöka fokusera på positiva saker och inlägg, lyfta fram det som är bra hellre än att slå ner på det dåliga. Vi ville lyfta fram fler okända bloggar, och vi tycker att vi lyckats rätt bra med det. Det har varit en bra blandning av inlägg. Vi har gjort den typ av blogg vi själva skulle vilja läsa. Men det tar mycket tid att leta rätt på de där okända bloggarna, och det tar mycket tid att hålla koll på alla de bloggar vi följer. När vi dessutom gör detta som en hobby, på vår fritid, utan att tjäna pengar på det, så blir det ohållbart. Under året har vi visserligen fått några olika erbjudanden om samarbeten. Vissa har varit riktigt intressanta - men av olika skäl inte blivit av. Andra har vi ratat.

Vi vill slutligen tacka alla våra underbara och snälla läsare. Vi har haft världens bästa läsare och vi kommer att sakna er. Men vem vet - kanske vi återuppstår som Bloggtipsarna igen? Här eller någon annanstans. Eller som något helt annat? Om någon skulle vilja nå oss i framtiden så maila. Vi kommer att kolla av mailen då och då.

Tack för oss!!!


Blossa -09

Sommaren är knappt över, men faktiskt började vi längta lite efter december och alla mysiga glöggkvällar när vi läste om årets Blossa hos "Tre tjejer i köket". Dels brukar ju Blossa vara riktigt bra - men det blev även en allmän påminnelse om hur mysigt det är runt jul.

Årets smak blir iallafall Clementin. Låter rätt lovande va?

Den första oktober släpps flaskan på Systembolaget, men den som vill vara säker på att få tag i den kan göra en förhandsbokning (max 12 flaskor) på bokablossa.nu.

Badsäsongen är inte över

Eller ja, egentligen är den väl över, för dom allra flesta. Men inte för Fyra nyanser av rosa som tog sig ett dopp (om än ofrivilligt) under bärplockningen. Vi förstår att det platsar bra som årets pinsammaste händelse.... :)

Najs i Nice

Blondinbella och Storstadspojken befinner sig i Nice, och det ser ju rätt så trevligt ut. Nils skriver att han vill vara en amerikansk tant:

"Äter frukost på hotellet, fullt med amerikanska pensionärer på hotellet, jag fullkomligt älskar dem. Tanterna har solglasögon inomhus, leopardblusar. Gubbarna har shorts, stora skjortor och fotriktiga skor."

Om man tittar på parets bilder från Nice så kan man konstatera att en amerikansk åldring verkar han redan vara när det gäller klädstilen. Bara ett könsbyte bort att bli tant istället för farbror.

En språklig blogg

Lingvistbloggen är en blogg som drivs av några som arbetar på avdelningen för allmän språkvetenskap inom institutionen för lingvistik vid Stockholms universitet. Den handlar om allt möjligt som är språk och lingvistikrelaterat. Bloggen ser lite tråkig ut, vilket är synd, men bortse från det för det finns en del intressanta inlägg. Som det om språket Pirahã (känner ni till det?). Eller det där med rutschbana eller rutschkana. Eller heter det ruschelkana...

Gorgonzolafylld lax med vitvinssås

Det vattnas i munnen när vi läser detta recept på Matplatsen.org. Rätten känns som ett "måste prova". Kanske morgondagens fredagsmiddag?

Stina-Lee med magen

Stina-Lee har plåtats för både Nelly och Linus & Lotta, och visar upp några av bilderna på bloggen. Jättefina bilder! Om man inte visste att det var Stina-Lee och att hon är höggravid på riktigt skulle man tro att de anlitat en helt "vanlig" fotomodell och hängt på henne en lösmage.

Ännu en modebloggssatsning

Nu startar den nya modesajten Radarzine.se, läser vi på Dagens Media. Här finns gamla bekanta bloggare från Pause.se såväl som från andra ställen - bland annat Citronmuffin, From Tokyo with love, Shelley & Joacim, Gillo Filippa och Elinkan finns numer under Radarzines tak.

Lycka till med satsningen!

Rosa rattar

Millan med den fina matbloggen Salt & Peppar tipsar om Ahlgrens nya biltillbehör - Rosa rattar. Rattarna har kommit till genom ett samarbete med Bröstcancerfonden. De kommer att säljas under oktober månad och 10% av överskottet från försäljningen går till bröstcancerforskningen.

Två flugor i en smäll. Godis och välgörenhet på en gång.

Gynning skriver öppet brev till Katrin

Carolina Gynning skriver ett öppet brev till Katrin på sin blogg med anledning av Katrins förfasande och moraliserande över Kissie och de andra unga bloggtjejerna i samma stil. Hon menar på att Katrin inte är ett dugg bättre förebild, och är lika fördummande som de unga bloggerskorna. Hon avslutar sitt inlägg med "GO KISSIE GO!!!!!!!"

Vi hade för oss att Katrin och Carolina var vänner, men det kanske dom inte är? Eller var.

Ett namn för Rosing

Linda Rosing har en tävling där man ska komma på det finaste pojk- respektive flicknamnet åt hennes bebis, och det är nära på tusen kommentarer så här långt. Folk är otroligt hjälpsamma och kommer med både vanliga traditionella namn och fantasifulla nyskapande. Som till exempel Västerås.

Vi tycker att barnet skulle kunna heta Kevin om det blir en pojke. Eftersom Lindas son heter Kevin, och Peter också har en son som heter Kevin, så borde för rättvisans skull även den gemensamma sonen få heta Kevin. Och framför allt blir det ju smidigt när den nya sonen ska ärva kläder och andra märkta prylar.Bloggtoppen.se
RSS 2.0