En av Sveriges största "mammabloggar"

Eller "pappablogg" är väl kategorins namn om man ska vara korrekt.

Vem då undrar ni?
Tyskungen

Ja just den Tyskungen. Han som för bara en vecka sedan skrev dessa ord i sin blogg:
"Ja, nu är hon kanske inte tre år gammal med 17 barn men ändå. Dagens bloggtips är en blogg som jag normalt inte skulle tipsa om. Nämligen en mammablogg, och det finns inget som jag tycker är så ointressant som mammabloggar. Dessa brukar vara ändlösa beskrivningar av hur den infernalist tråkiga "mammatillvaron" ter sig. Ofta in i minsta detalj och beståndsdel. Dessa mammabloggar är nästan lika smärtsamma att läsa som de så förhatliga så kallade skönhets- och modebloggarna."

Sedan dess har hans egen blogg alltmer börjat likna just en mammablogg. Han beskriver barnfamiljsvardagens alla vedermödor och illustrerar med många bilder på barnen. Han visar upp de inslagna julklapparna, han beskriver med text och bild familjens matlagning inför jul, han kryddar sina inlägg med filmer på sina och andras barn,  han skriver om nappavvänjning, han beskriver självklart ljudnivån i ett hem där två småbarn är bosatta och som varje mammablogg med självaktning har han ett inlägg med många bilder på de söta små barnens förehavanden på julafton.

Tyskungen har ett bättre språk än många andra (inte just mammabloggare utan rent allmänt), men inte ens detta faktum kan ändra på att innehållet i hans inlägg numera dragit mot "mammablogg"-hållet.

Vi har ingenting emot mammabloggar så vi läser Tyskungens blogg trots att den ändrat inriktning. Men kanske det kan vara detta som är skälet till att dina läsare blivit färre, Tyskungen? Kanske du måste marknadsföra dig i din nya målgrupp så att de hittar till dig? För det är säkert så att iallafall endel av de som för några veckor sedan höjde dina besökssiffror är så pass lika dig att de tycker att mammabloggar är "smärtsamma" och "tråkiga" att läsa?

Kommentarer
Postat av: AnnA

HAHA Så jävla bra!!!! =)

2008-12-27 @ 15:38:35
Postat av: bambi

Jag har alltid gillat Tyskungen, men så gillar jag mammabloggar också :)

2008-12-27 @ 16:02:39
URL: http://bambi.bloggagratis.se
Postat av: E

Jag har oxå tänkt på att han skriver mer och mer om ungarna. Det har varit så i flera veckor.



2008-12-27 @ 16:34:30
Postat av: Anonym

Klockrent. Tysken borde anställa er som bloggcoacher

2008-12-27 @ 19:11:48
Postat av: ^^mandelblomma^^

hahahahaha

2008-12-28 @ 11:57:03
URL: http://noblogg.blogg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0