Grymma bilder

Insaneblogg är en blogg som innehåller massvis med coola bilder från hela världen. Exempelvis geologiska underverk (som Giants Causeway, Irland på bilden ovan), fantasieggande 3D-street art, grym eldkonst, och hisnande bilder från Sears Tower som får den höjdrädde att kippa efter andan.

Otroligt många vackra, spännande och knasiga bilder - kolla in Insaneblogg!

Slutbloggat för Magdalena

Magdalena Graaf lägger ner bloggandet för att istället fokusera på sig själv, sina barn och sitt nya jobb. Helt rätt prioriterat, men trist för alla läsare som följt henne hos Bloggfamiljen. Hon lämnar dock dörren lite på glänt och säger att hon kanske dyker upp igen, antingen på Bloggfamiljen eller i något annat forum.

Vi kommer också att sakna hennes bloggande, och hoppas på att hon kommer tillbaka i framtiden. Vi behöver fler som henne i bloggvärlden!

Visst får man ändra sig... eller?

Ingen har väl missat att Natacha har klankat ner på Blondinbella och kallat henne både osnygg och fult klädd och inte trovärdig. Hon provocerar och säger elaka saker. Natacha verkar speciellt ha hakat upp sig på en intervju på stureplan.se från förra året, där Blondinbella åker buss:

"hur kan ni tycka att Blondinbella har något innanför pannbenet, när hon har suttit och skrivit att det var äckligt att åka buss för att tänk vad äckligt om någon tjock person suttit där tidigare, VA! tycker ni detta är att ha något innanför pannbenet?"

Men så här lät det i Natachas blogg första gången hon skrev om Blondinbellas bussåkande, i april 2008:

"Läste precis en intervju med Blondinbella på stureplan.se där de gör narr av henne genom hela intervjun.
Thomas Grabe på stureplansidan påstår att det skulle vara ofint att åka buss, det måste vara det dummaste jag någonsin hört.
Det är det värsta jag vet när någon tycker att man skulle vara finare än någon annan.
Nu kommer ni säga att Blondinbella får skylla sig själv, men hon är trots allt 17år, men han som intervjuar är betydligt äldre än så.
Och oavsett om han ironiserar det, tycker jag att det är osmakligt!"


Då var det inte så mycket tal om att Blondinbella sa en massa skit, utan det var nästan lite synd om henne som blivit utsatt för en ironiserande intervjuare.

Igår lät det så här i Natachas blogg när hon fortsätter att försvara det hon skrivit om Blondinbella:

"Sist jag läste idiotiska saker hon skrivit var ca 6månader sedan. Har man ändrats helt på ett halvår?
Därför tycker jag inte att det finns någon trovärdighet i det hon skriver nu."


Så för att använda Natachas egen logik så kan vi alltså inte ta henne på allvar. Har man ändrats helt på ett halvår? Därför tycker vi inte att det finns någon trovärdighet i det hon skriver nu.

En pärla till tant

Nyligen "halkade vi" av en slump in på bloggen "Våga vara kärring". En ganska anspråkslös blogg som vid första ögonkastet kanske inte verkar vara så speciell. Men när man läser bloggen inser man sakta men säkert att "Tant Grön" (blogginnehavaren) är en riktigt rolig person.

I bloggens inlägg samsas en lågmäld humor med både klokheter och tänkvärdheter. En blogg som inte sticker ut särskilt mycket åt något håll men som man ändå lätt fastnar i  när man besöker den.


Stig Lindberg + Coop KF

Hanna tipsar om de här snygga muggarna som finns till försäljning från och med nästa vecka. Det är Stig Lindbergs mönster "Fallande löv" som pryder den jubileumsserie som Coop / KF tagit fram för att fira 110 år. Produkterna i serien är framtagna på temat "Kaffe" och innehåller kaffemuggar i 2-pack, pappersservetter, en kökshandduk i bomull och en speciell förpackning av Coop Änglamarks ekologiska och Rättvisemärkta kaffe.

Riktigt bra pris på muggarna också - 2-pack kostar 39:90 för medlemmar och 59:90 för icke medlemmar.

Pördey Mogey

Expressen utnämner Mogi till den hetaste bloggerskan just nu, och man kan kolla in hennes videobloggar på Expressen TV. En alldeles egen liten avdelning har hon. Det var väl alldeles schnerty för henne.

Riktig vänskap

"En bra vän lyfter luren i sitt "fantastiska liv" och ringer då och då till de som fanns där när livet inte var så fantastiskt. Man ska aldrig glömma de som ställde upp för dig i nedförsbacke. De som ställde upp för dig när alla andra gick åt ett annat håll. Det är vännerna som utan krav på motprestation finns där för dig när du verkligen behöver det."

Så skriver Alex Erwik idag. Vem tror ni att han syftar på... ?

Fadde byter igen

Fadde byter igen. Men inte kärlek den här gången, utan bloggplats. Först var det Metro, sen bytte han till Aftonbladet där han stannade en vecka, och nu är han tillbaka på Metro igen. En ombytlig herre. Som bekant.

Men Susanne har han kvar. Och imorgon ska dom rida iväg och förlova sig, berättar han i en artikel i Metro. Ville inte Aftonbladet skriva om den stora händelsen kanske? Så han bytte tillbaka till Metro, som var villiga att ge honom en artikel?

En svinbra blogg

Det skrivs en hel del i tidningarna om den nya influensan "svininfluensan". I bloggen Svininfluensabloggen listas nyheter från både svenska och utländska medier, en bra sammanställning av nyhetsflödet som gör att man kan hålla sig uppdaterad utan att behöva leta informationen själv.

Hur tänker ni om svininfluensan? Är ni oroliga? Har ni hamstrat handsprit? Kommer ni att vaccinera er?

Sanna visar bilder

Sanna visar bilder på söte lille Lo i bloggen, så kika in där om ni är nyfikna på hur Lundell-Persbrandt junior ser ut.

Om pissoarer

Erik Keding tar upp det där med pissoarer, och att det inte alls är någon fördel att kissa stående som tjejer brukar tro. Han avskyr pissoarer, men det är inte så bara att använda toalettbåsen på herrtoan heller för då får man höra diverse kommentarer om det.

"Är det någon tjej som varit inne på herrtoaletten på en krog framåt midnatt? Det är så äckligt så man håller på att spy. Verkligen vedervärdigt."

Erik, det är precis likadant inne på damtoaletten framåt midnatt. Äckel-usch. På många ställen får man dessutom betala om man vill gå på tjejtoan, medans killarna kan använda pissoarerna gratis. Pisskriminering eller? Fördelen med att ha en betaltoalett är att den förhoppningsvis är fräschare än en som är gratis. Om man som tjej trots allt tycker att det där med att kissa stående låter lockande så finns det en basic tutorial till och med för det.

Blåsningen sänds inte

Blåsningen med Magdalena Graaf kommer inte att sändas, säger TV 3:s programchef Anders Knave. Samtidigt passar han på att skylla ifrån sig och säga att Hannah var djupt involverad i blåsningen. Något som får Hannah att gå i taket och skriva ett inlägg på sin blogg.

"Det som jag utlovades infriades aldrig. Alla från produktionsmedlemmar, producenter till VD har tagit på sig ansvar via mail och sms till mig och min syster. Nu byter produktionsbolaget strategi. "Inga kommentarer, fråga Anders Knave på TV3." Vad exakt ska man fråga Anders? Han har aldrig varit i kontakt med mig. Han vet inte vilket upplägg jag utlovades. Han var inte ens på plats."

Man kan inte låta bli att undra vad Hannah utlovades egentligen? Att någon försvinner iväg i en ballong som "slitit sig" skulle väl vara stressande och panikframkallande för vem som helst som står kvar nere på marken. Även om skämtet bara pågår i fem minuter så skulle det kännas som de fem längsta minuterna i ens liv. Vi får hoppas att produktionen har haft bättre idéer till sina andra blåsningar, idéer som inte går ut på att man skämtar om att någon svävar i livsfara.

Slut mellan Denise och Magnus

Denise Lopez har gjort slut med Magnus Hedman berättar hon idag. Hon passar också på att dementera ryktet att hon skulle vara gravid. Är det inte förresten lite löjligt hur det alltid ska börja spekuleras i graviditet så fort en kvinna i fertil ålder väljer att dricka alkoholfritt?

Kenza lämnar det rosa bakom sig

I natt bytte Kenza design på sin blogg. Inget litet byte utan den genomgick en total förvandling när det gäller utseendet. Från gulligt och rosa till tufft och svart.

Även om det möjligen är i svartaste laget så tycker vi att designen passar riktigt bra. En kanske lite mer mogen stil än den förra.

Och som vanligt är Kenza vacker som få på bilderna.


Det är verkligen sorgligt

Gång på gång dyker det upp inlägg i Paows blogg som på något sätt verkar vara rop på hjälp.

Varför försöker ingen i hennes närhet sätta stopp för flickan? Hon mår ju uppenbarligen inte bra av det liv hon lever.

Hon borde få sitta i skolbänken just nu istället för att försörja sig på att blogga om ett liv fyllt av fester och intriger. Om hon började gymnasiet så skulle dessutom hennes blogg passa in bättre på kategorin "Utbildning", som hon ligger under på Bloggportalen.

Dagen som Kissie väntat på


Dagen som Kissie väntat länge på - i hela hennes liv verkar det som - är äntligen här. Hon har passerat Blondinbella på Bloggportalen. Blondinbella är alltså trea nu. Det här måste vara bloggvärldens största nyhet sedan... ja sen igår då Blondinbella blev nummer två.

En bloggande blondins sommar

Nästa på tur att berätta om sin sommar blev Dessie.

Vart är världen på väg?

Det är nya tider. Kenza har gått om Blondinbella på Bloggportalen och man får gifta sig även om man är fröken Sverige. Galet, helt gaaalet! Vart är världen på väg?

Omdömeslöst

Magdalena Graaf blev utsatt för en mindre rolig blåsning igår, en ny säsong av Blåsningen spelas just nu in med Renée Nyberg som programledare. Det gick ut på att Hannah Graaf åker iväg i en luftballong som slitit sig, och Magdalena blir förstås jätteorolig och tror att hon ska dö.

Vem tycker det är roligt att skämta om sånt? Omdömeslöst av produktionsledningen, och även av Hannah som av vad vi förstår var insatt i hela "skämtet". Även om tanken inte var illa menad så kan man ju faktiskt avbryta när man märker att det spårar ur, istället för att dra ut på det i 40 minuter. Om det dessutom handlar om Magdalena som absolut inte bör utsättas för stress efter sin hjärnblödning så blir det extra ofattbart att man gör detta.

En rolig blåsning är exempelvis Peter Settman som tror att han värsta hackern och släcker ner halva stan. Men det är väl aldrig någonsin roligt att skämta om att någon är död eller svävar i fara? Omdömeslöst och osmakligt är vad det är.

Kenza är störst


Ojdå! Har ni sett att Kenza gått om Blondinbella på Bloggportalen? Tidigare idag låg de ganska nära varandra och vi började spekulera i hur länge det skulle ta innan Kenza kom ikapp - men så här snabbt trodde vi då aldrig att det skulle gå. Vad har hänt? Ökar Kenza för att hon blivit populärare, eller är det Blondinbellas statistikfunktion som slutat fungera när hon designat om.....

Om livet i L.A

Jennifer Åkerman, Malin Åkermans syster, har börjat blogga på Aftonbladet om sitt L.A Life. Är man sugen på lite kändisspaning, uteliv och Hollywoodbilder så kan det vara en kul blogg att kolla in.

Lite rolig är hennes presentation också:

"Från Stockholm flyttade jag ner till Skåne och nu har jag bott i L.A under de senaste året. Där har jag bosatt mig, samtidigt som jag pluggar engelska, shoppar vintage och dansar på min spear time."

Spear time? Ska man slänga sig med engelska uttryck mitt i svenskan borde man kunna stava till dem, annars blir det lite väl löjligt... Spare time heter det. Eller ännu bättre - varför inte skriva "på min fritid"...

En son för Sanna

Sanna Lundell har äntligen fått sin bebis. I går morse, en vecka över tiden, föddes sonen Åke Lo. Stort grattis till hela familjen!

Porr-Bella

Bilden föreställande en lättklädd Blondinbella på "porrfest" är ju inte direkt någon nyhet, men nu bemöter hon den i bloggen efter en fråga från en läsare.

Att även unga ordnar temafester är ju kanske inte något uppseendeväckande - men just Blondinbella som har en lite präktig image numera kanske skulle kunna vara någon som skäms lite extra för den här typen av bilder. Men hon bemöter det hela väldigt bra. Bjuder till och med på att berätta om hur snygg hon själv tyckte att hon var den kvällen.

Undrar vad alla de unga tjejer som idag verkligen, verkligen, verkligen "bjuder på sig själv" med videoklipp och annat i sina bloggar kommer att skriva om de "gamla synderna" (som förevigt finns kvar på nätet) om några år...

Hönan och ägget...eller originalet och kopian

Vad är vad och vem är vem? Kissie hävdar ju att "fjortisarna" härmar henne och stjäl hennes inlägg. Så det är antagligen bara en slump att Kissie gjorde en sammanfattning av sin sommar. Samma dag som även Paow gjorde det (men några timmar senare).

Nu väntar vi bara på att få läsa vad Dessie och Amir gjort i sommar. Antagligen blir det väl en redogörelse som liknar Paows, som i sin tur liknar Kissies. Eller om det var Kissies som liknar Paows. Vem som nu bryr sig...

Fadde lurad på pengar

På ett eller annat sätt skaffar Fadde sig rubriker, men för ovanlighetens skull handlar det inte om kärleksaffärer i Expressen, utan om pengar på Realtid.se. Det handlar om att han blivit blåst på pengar för sitt Metro-bloggande av en kille som hjälpt honom att sätta upp bloggen. 8000 kr handlar det om. Taskigt. Det är fult att luras om pengar.

Kishti börjar blogga

Kishti Tomita har börjat blogga på Finest, men något hallelujah-moment upplever vi inte när vi läst hennes första inlägg. Snarare en lätt förvirring.

"Om man är kort ja då är man petit men man får inte vara med ändå för alla storlekar är för långa i ärmar,ben rygglängd i grenen.. strunt sak, det fixar sig bra att ordna till hos skräddaren! Nä häää Som tittar på mig menande och säger _ varför köpte du den här jag skulle lika gärna ha sytt en från början till dej.... Det finns smala modeler mulligan modeler men korta modeler...aaja i USA då.. Egentligen allt det här spelar ingen roll.. kan man få vara som man är!! "

I den stilen går hela inlägget. Smått förvirrande och jobbigt att läsa. Men budskapet är gott.
Om det då når fram.

Kissie bråkar vidare

Den här gången är motparterna inte de sedvanliga unga blondinerna utan istället fotografen Emelie Ohlsson. Kissie är förargad över att Emelie kontaktat henne angående en bild som Kissie, i strid med avtalet dem emellan, har lagt ut på Facebook. Och en arg Kissie är ju som bekant...arg.

Är Amanda så farlig?

I samband med att Amandas videobloggar visas upp på alla möjliga bloggar så är det också många som förfasar sig över henne. Nu senast Alex Erwik som tycker att det är sorgligt och att hennes föräldrar borde konfiskera hennes dator och kamera, när hon blir 25 kommer hon att känna både ångest och skam över sitt bloggande.

Men Amanda är knappast den enda som kommer att känna både ångest och skam i så fall. Är Amandas bloggande värre än någon annans? Hur många unga tjejer finns det inte som bloggar både halvnakna och blåsta och det festas hit och det partajas dit och de sprider sina många gånger korkade och fördomsfulla åsikter utan att tänka sig för. Ju mer uppseendeväckande man är - ju fler läsare får man. Målet är uppmärksamhet, kosta vad det kosta vill.

Det finns många, väldigt många, som kommer att skämmas bra mycket mer än Amanda när de blir 25. Och det finns många som inte kommer att skämmas ett dugg. 

Krämig kycklingpasta

Snart är hösten och vardagen här igen - och den eviga frågan: Vad ska vi äta till middag idag? Det är väl inte bar hos oss fantasin ibland tryter och det känns helt omöjligt att komma på något att laga?

Hos Hannas kokvrå hittar vi idag ett recept som nog kan bli en av våra favoriter i höst. Krämig kycklingpasta. Mums.

Bingo söker en look-a-like

Bingo söker en look-a-like som ska tävla i samma lag som honom i "Hål i väggen" och uppmanar
folk att maila in bilder på sig själva. Men varför gå över ån efter vatten? Det är väl bara att ringa Katrins farmor. Lika som bär.

Ingen vinner

Kissie och Amir trappar upp sitt tjafsande, den ena är värre än den andra med att outa små "hemligheter" om varandra. Vi hade inte förväntat oss något annat från Kissie, men trodde nog att Amir var den mer mogna av dom två, men inte. Han sänker sig till samma nivå som Kissie. Det här tjafset förlorar de båda på, även om det säkert kortsiktigt ger ett ökat antal besökare till bloggarna. Och den som förlorar mest är nog Amir, som av många ändå ses som en fin kille och en bra förebild.

De borde båda två ta sitt förnuft till fånga och inse att de gått över gränsen. Men så länge ingen av dem gör det så kommer det här bråket att fortsätta med värre och värre grejer. Vad blir nästa steg?

Man skulle tänka sig för både en och två gånger innan man blir "bästis" med någon av dessa två. Så snart vänskapen tar slut så är man inte värd ett ruttet lingon, och allt det man hade ihop verkar inte betyda någonting längre. Trist.

Bounce gör det igen

Karin Olofsson tipsar om en ny flash mob från Bounce, den här gången på Gröna Lund. Så danssugen man blir när man ser sånt här! Men, vi håller nog den tidigare Michael Jackson hyllningen som vår favorit. Vad tycker ni?


Gynnings bröst till salu

Carolina Gynning säljer sina bröst, eller snarare sina utplockade inlägg. Tusen kronor per bröst, och pengarna kommer att gå till något biståndsprojekt som hon väljer ut.

Har hon flera implantat hon tagit ut? För har hon inte sålt ett par inlägg redan? Tidigare pratade hon i media och skrev en krönika om att auktionera ut dem på E-bay och skänka pengarna till offren för inbördeskriget i Rwanda. Men kanske det aldrig kom längre än till prat. Hoppas hennes satsning på att "ge tillbaka" är mer än prat den här gången.

Ett tecken?

Natacha verkar inte ha någon större lycka med sina shoppingturer. Först fastnade hon med bilen i parkeringsgaraget och nästa dag fastnade hon i hissen på NK. Kanske det är ett tecken på att hon shoppar för mycket?

Amanda klättrar

En blogg som klättrat på listorna den senaste tiden är Amanda Var Det. Hon ligger just nu 5:a på blogg.se:s mest besökta-lista. Vi har sett hennes videoinlägg länkade från flera bloggar de senaste dagarna, till exempel hos Calle Schulman, Elita och sweetholycrap.

Gissningsvis lär vi få se ännu mer av Amanda...

Kärlek

Nej, Anna Hibbs, du är inte den ende som inte hörde Alex Schulman sommarprata. Vi hörde det inte heller.

Men vi håller med Anna om att Alex inlägg med fortsättningen på sommarpratet i skriven form är väldigt fint. Liksom många av de som kommenterat hos Alex tycker även vi att han bara blivit bättre sedan han blev pappa och sedan han ändrade karaktär på sitt bloggande.

Bloggbråk nummer fyrahundrasjuttiotvå

För att tag sen gjorde Kissie "slut" med Amir, via sms, och nu berättar Amir "sanningen" om varför det skar sig mellan honom och Kissie. Det är svårt att hänga med i alla turer när det gäller Dessie / Paow / Kissie / Amir så det är tur att det finns andra som gör det. Bloggen Om blondinerna är ganska nystartad men rapporterar flitigt om vad som händer i fejkblondinernas värld. Om ni bryr er.

Bloggtips: Sextio dagar

Okej - du står i ekonomisk skuld till en figur som ingen vettig människa borde stå i skuld till. Du ser att det kommer bli väldigt svårt att betala. Du har fått sextio dagar på dig. Ditt liv faller samman runt dig. Vad gör du? Resignerar och skriver en blogg...

Det är inledningen på en ny och annorlunda blogg, Sextio dagar. Det handlar om Manne som som har stora problem, hur ska han få ihop pengar och lösa skulden på 60 dagar? Med ett inlägg om dagen får vi följa nedräkningen, det blir en slags följetong i bloggform. Det är ett ovanligt upplägg, och en välskriven blogg. Det ska bli spännande att följa Manne och se om han kommer undan eller ej.

Vi tror nog inte att bloggen är på riktigt, men man vet ju aldrig... å andra sidan spelar det inte så stor roll. Många av de bloggar vi följer är inte särskilt verklighetsförankrade...

Fullspäckat schema ?

Mogi listar sina planer för dagen:

- Boka möte med Musikbolaget
- Boka möte med Lifestyleföretaget
- Gå till SEB här i Äppelviken för att få ut restskatten
- Åka in till Stureoptikern för att hämta ut nya linser
- Gå till posten för att hämta min Forever21 klänning som har anlänt
- Andas lite


Den sista punkten gör hela listan så rolig. Den finns där för att markera hur jobbig och stressig dag Mogi kommer att ha, men det hon egentligen ska göra är att boka två möten - hur lång tid och hur jobbigt är det att boka två möten? Att på möten är en sak, men att boka möten är något som högst tar några minuter i anspråk. Sen ska hon även gå till banken och till optikern. Behöver man verkligen påminna sig om att andas då?

Frida Fahrman till kanal 5

Frida Fahrman tar över efter Elin Kling på kanal 5, och slutar då att blogga på Metro. Hon ska jobba med kanal 5:s framtida modesatsning på nätet. Något som Elin Kling redan gör, fast på TV 4. Kul med nya utmaningar för Frida, grattis!

Ekologisk mat

Hos "Livet sett genom rosa glasögon" hittar vi ett tips på en butik för de som vill leva ekologiskt. Butiken är stor och välsorterad - bland annat finns där att köpa flera sorters buljong utan smakförstärkare. Inte illa - utbudet av sådan buljong brukar ju annars inte var särskilt varierat.

Butiken heter Hermans ekohandel och den ligger i Stockholm. Ett bra tips för den som befinner sig i närheten och dessutom gillar ekologiska varor .

Lågt Katrin

Katrin berättar "sanningen om Marie Plosjö" idag, en sanning som får en att sätta lunchen i halsen. Katrin går verkligen hårt ut, och gör något som Marie själv aldrig gjort offentligt. (Väl?) Nämligen att avslöja att Bingo är den man som Marie säger sig ha blivit våldtagen av för ett antal år sedan.

Det är en klassisk flickvänsfälla, att tro blint på vad ens pojkvän säger, hans sanning är den enda sanningen. Tyvärr är det väldigt sällan så, och många är de kvinnor som litat blint på sina män i liknande sammanhang utan att gräva lite djupare. Hur det är i det här fallet vet inte vi eller någon annan, förutom de två inblandade, Marie och Bingo. Det vet inte Katrin, Bingos flickvän x antal år senare, hur gärna hon än vill tro att hon vet.

Man kan tycka en massa hit och dit, och spekulera i vem som är mest trovärdig, vem som har rätt och vem som har fel. Men det finns inget som rättfärdigar Katrins inlägg. Att hon har problem med Marie är en sak, men varför blanda in Maries familj i det hela och kalla dem för ett trasigt gäng? Att mamman haltar och att Monia är mullig? Vad har det med någonting att göra?

Rättegången för två månader sedan var larvig och slöseri med tid och pengar, tycker Katrin. Men helt oskyldig är inte Bingo i och med att han faktiskt dömdes på en punkt och får betala 50.000 i skadestånd till Monia Plosjö. För två år sedan fick han betala 150.000 i skadestånd till en annan modell för olovlig publicering av bilder. Så klart att det inte gör honom till en våldtäktsman, men kanske man kan kalla Bingo för girig och lömsk på samma sätt som Katrin kallar Marie för det.

Monia replikerar i sin blogg att Katrin är vidrig.

Men egentligen är det kanske Bingo som är vidrig? Som det är nu fick han ut sin version utan att behöva vara den som sysslar med saker som gränsar till förtal...

En inredningsblogg med färg

Det känns som att vitt länge har varit en ganska stark trend i inredningsbloggarna - och visst är ju vitt snyggt och fräscht. Men färger är inte dumt det heller tycker vi. Gärna vitt och ljust - men med massor med fina färgklickar. Därför känns den nya inredningsbloggen "Va inte feg" som något vi kommer att titta in till fler gånger. Det är nämligen en blogg om just att inreda med färg.

Bloggen har än så länge bara något enstaka inlägg - men den verkar ha potential.


Hur blir bröllopet?

Ja så har Linda Rosing och Peter förlovat sig, vilket inte känns som någon större överraskning kanske? Kul för dom, de verkar passa ihop. Nu är man mest nyfiken på hur själva bröllopet ska se ut. Förra gången planerade hon ett "Tusen och en natt"-bröllop med kameler fast på en skärgårdsö, vad ska det bli nu? Något jättegalet eller något tradionellt, vad tror ni?

Mörkblont - den nya bloggfärgen?

Nu är även Natacha Peyre sugen på att, liksom Blondinbella, gå från blont till inte alls lika blont hår (eller ljusbrunt som Blondinbella kallar det).

Är det månne en ny trend på gång?

Tror ni att Kissie, Dessie, Paow och resten av det riktiga ultrablondinbloggargänget kommer att följa?

Katrin är igång igen

Nu är det puckade bimbos med silikon i tuttarna som är i fokus, och alldeles speciellt en tjej, Vanessa. Katrin idiotförklarar Vanessa för att hon ogillar att Bingo publicerat en gammal bild på henne, en bild som Vanessa säger att Bingo lovat att bara publicera en gång.

Hur det nu än är med det den saken så tycker man kanske att Katrin kunde ha lite förståelse för att ångra en bild man poserat för. Ni minns kanske Katrin poserandes halvnaken och sittandes på toaletten en blöt partynatt i maj. De bilderna ångrade hon när hon nyktrat till och de plockades bort både från hennes och Bingos bloggar. Det vore intressant att se vad hon säger om de dyker upp i något annat sammanhang nån gång.

Sen visar Katrin ganska tydligt, gång på gång på gång, att det går jättebra att vara puckad och blåst även om man har mörkt hår och inga silikonbröst.

Överraskande bra

Det finns en blogg som vi har följt en längre tid, men aldrig tipsat om då den egentligen inte gjort något större väsen av sig. Anledningen till att vi började följa den är på grund av blogginnehavaren som vi i ärlighetens namn inte tyckt var den skarpaste kniven i lådan efter hennes medverkan i Baren och hur hon framstod där. Det var alltså inte med positiva känslor vi började läsa hennes blogg, utan mer av den sorten "få se vad hon kommer att provocera och skriva för knasiga saker som vi får skratta åt"-känslor.

Men Anna Dabrowski med sin Vilse i Vegas-blogg har faktiskt överraskat oss, och vi tycker den är riktigt bra! Hon verkar vara både en gullig och ödmjuk tjej, så vi har helt omvärderat vår syn på henne. Hon bloggar från sin vardag i Las Vegas där hon bor tillsammans med sin pokerspelande kille Ken Lennaard. Hon uppdaterar flitigt och bjuder på massor av bilder från Vegas och andra platser de besöker, en lite annorlunda USA-rapportering om man så vill. Helt enkelt en skön blogg av en skön tjej!

Nästa modetrend?

Kissie verkar fundera på att börja sälja t-shirts med tryck som bland annat "I´m yor new bff Kissie". Vår första tanke när vi såg bilderna var att det inte lär bli någon storsäljareöpa. Men så fel vi har - när man läser kommentarerna till Kissies inlägg blir det tydligt att det runt om i landet finns ganska många personer som vill gå runt med tröjos som dessa.

Lyssna på Janina

Janina skriver ett inlägg med attityd - om just attityd - och riktar sig till alla de tjejer som mailar henne om råd angående sina pojkvänner som trycker ner dem. Det är kloka ord och jättebra skrivet, och sammanfattas rätt bra i den här meningen: "Ett bra förhållande bygger på att man vill få sin partner att må så bra som möjligt, inte att få sin partner att känna sig mindre värd så den ska stanna kvar."

Hoppas att alla tjejer (och killar för den delen) som befinner sig i destruktiva förhållanden tar till sig av Janinas uppmaning - våga säga ifrån om du blir illa behandlad.

Vit chokladmousse med limemarinerade jordgubbar

Goda desserter som dessutom är enkla att tillaga kan man ju aldrig ha för många av. En sådan tipsar Elena om idag - Vit chokladmousse med limemarinerade jordgubbar. Visst låter det frestande?


Nytt på gården

Fadde berättar att Susanne får så roliga kommentarer från folk:

"Ett exempel: Någon kille sa att han också var bonde. Vad roligt tyckte Susanne och frågade vad det var för slags djur han hade. En hund, en katt, en sköldpadda och en orm, svarade killen på helt allvar! Ja, vad för slags bonde man är då, låter jag vara osagt."

Fadde verkar tro att man måste ha djur för att vara bonde, så är ju inte fallet, man kan ju exempelvis vara spannmålsbonde. Susanne som "bara" har hästar i stallet är väl kanske inte heller den traditionella typen av bonde. Nu har hon ju i och för sig utökat och skaffat sig ett svin på gården. Eller var det en åsna?

Vart tar kläderna vägen?

Blondinbella lider av samma problem som vi, och säkert många andra, att kläder bara mystiskt försvinner i garderoben. Varje år är det samma sak, man har absolut INGA sommar/höst/vinter kläder, trots att man uppenbarligen hade kläder på sig under samma årstid förra året.

Vart tar kläderna vägen egentligen?  De går bara mystiskt upp i rök. De befinner sig förmodligen på samma ställe som de där strumporna som alltid försvinner i tvätten - aldrig att ett helt par försvinner utan alltid bara en från varje par.

Slut med Mammabloggarna.se?

Som bland annat Bambi skrivit om har det under de senaste dagarna varit en hel del turbulens kring det ganska nystartade nätverket Mammabloggarna. Och nu verkar det som att Mammabloggarnas tid blev kort.

adressen finns numera inget annat att läsa utom ett meddelande där de ansvariga beskriver varför de "för stunden väljer att inte fortsätta driva Mammabloggarna."

Trist för de bloggare som ville vara kvar att det blev så. Eller var mer eller mindre alla på väg därifrån?

Romantikern Fadde

Linda Rosing fick ett helt uppslag, Fadde fick en helsida samt omslaget i Klick. Vem vinner? Vi säger 1-0 till Linda eftersom Fadde inte kan låta bli att nämna henne i sin artikel (som i övrigt handlar om hans frieri och nya kärlek Susanne.)

Fadde berättar om sitt romantiska frieri, ett sånt frieri som varje kvinna drömmer om. Det gick på en sekund och han gjorde det via telefon. Han ringde sin sambo (har dom flyttat ihop också, där hör man) för att berätta att han inte kunde följa med på hennes kompis bröllop och då slank det ur honom. "Nästa bröllop är det du och jag som gifter oss". Har ni hört så fint och romantiskt!

"- Det var inte alls planerat. Jag är intensiv och skippar mellansnacket. Innerst inne tycker nog Susanne att det gått lite för snabbt, men hon är så kär. Du vet, när någon tjej har fallit för mig kan de inte leva utan mig, säger Fadde."

Sen fortsätter han med att beskriva Susannes fördelar, hon är en lugn person som inte skriker tillbaka när han är upprörd. Istället får hon ur honom hans negativa energier.

"- Det är inte alls som när jag var tillsammans med Linda, vi var så jävla intensiva båda två, säger Fadde."

Så det är den typen av tjej Fadde vill ha alltså, en tjej som inte ger svar på tal utan en tjej som är tyst och låter honom skrika av sig. Och tvättar åt honom. Mys-Fadde.

Hur många gånger kan man hitta sig själv?

Det är tanken som slår oss när vi läser helgens Klick-bilaga. Linda Rosing berättar om sina sommarminnen och att hennes bästa sommar är denna, eftersom hon äntligen har hittat sig själv. Hoppas att det verkligen är sig själv hon har hittat och att det håller i sig den här gången.

Hon berättar också om sin hetaste sommar, som var förra sommaren. "Jag blev även ekonomiskt självförsörjande för första gången, det var en jätteskön känsla."  Vad menar hon egentligen med det? Menar hon att förra sommaren var första gången som hon kunde försörja sig själv? 34 år gammal? Då är verkligen hennes ständiga figurerande i media sorgligt och tragiskt, om hon inte ens kunnat försörja sig på alla rubriker. Varför har hon gjort det? Hur har hon stått ut med allt det negativa utan att ens kunna skratta hela vägen till banken?

På väg till New York?

Planerar ni en resa till New York så är bloggen Ett annat New York ett måste att kolla in. Här får man tips på mer okända platser som är värda ett besök, platser som inte finns med i kvällspressens resguider. Bra tips med många foton, kartor och beskrivningar hur man hittar rätt.

Magdalenas ostbågsattack på Hedman

Magdalena Graaf och Magnus Hedman lade sina stridsyxor åt sidan för att tillbringa lite tid tillsammans med barnen igår. Det blev middag och film, och de verkar ha haft det trevligt ihop. Men när Magnus somnat kunde Magda inte hålla sig längre utan dekorerade honom med ostbågar. Sådär som frånskilda gör.

Lukta 8 år yngre

Sanaz skriver om Ageless Fantasy, en parfym som sägs göra att du uppfattas som 8 år yngre än din omgivning. Doftmässigt alltså. Utseendet kan parfymen tyvärr inte påverka.

Parfymen innehåller en mix av pink grapefruit, mango, anti-oxidant rich pomegranate, jasmine and musk. Inte så konstigt kanske att man i så fall luktar yngre när det främst låter som friska och fräscha dofter. Ett annat (budget)tips om man vill lukta yngre är att köpa en Date-parfym, då förflyttas du raskt tjugo år bakåt i tiden. Och undvik lavendel, för guds skull undvik lavendel. Det luktar tant.

Gynnings nya

Nu har Carolina Gynning lämnat stureplan.se och bloggar på sin egna domän gynning.net istället. Än så länge är det rätt så tomt, men under veckan kommer bloggen att växa lovar hon.Bloggtoppen.se
RSS 2.0