Lågt Katrin

Katrin berättar "sanningen om Marie Plosjö" idag, en sanning som får en att sätta lunchen i halsen. Katrin går verkligen hårt ut, och gör något som Marie själv aldrig gjort offentligt. (Väl?) Nämligen att avslöja att Bingo är den man som Marie säger sig ha blivit våldtagen av för ett antal år sedan.

Det är en klassisk flickvänsfälla, att tro blint på vad ens pojkvän säger, hans sanning är den enda sanningen. Tyvärr är det väldigt sällan så, och många är de kvinnor som litat blint på sina män i liknande sammanhang utan att gräva lite djupare. Hur det är i det här fallet vet inte vi eller någon annan, förutom de två inblandade, Marie och Bingo. Det vet inte Katrin, Bingos flickvän x antal år senare, hur gärna hon än vill tro att hon vet.

Man kan tycka en massa hit och dit, och spekulera i vem som är mest trovärdig, vem som har rätt och vem som har fel. Men det finns inget som rättfärdigar Katrins inlägg. Att hon har problem med Marie är en sak, men varför blanda in Maries familj i det hela och kalla dem för ett trasigt gäng? Att mamman haltar och att Monia är mullig? Vad har det med någonting att göra?

Rättegången för två månader sedan var larvig och slöseri med tid och pengar, tycker Katrin. Men helt oskyldig är inte Bingo i och med att han faktiskt dömdes på en punkt och får betala 50.000 i skadestånd till Monia Plosjö. För två år sedan fick han betala 150.000 i skadestånd till en annan modell för olovlig publicering av bilder. Så klart att det inte gör honom till en våldtäktsman, men kanske man kan kalla Bingo för girig och lömsk på samma sätt som Katrin kallar Marie för det.

Monia replikerar i sin blogg att Katrin är vidrig.

Men egentligen är det kanske Bingo som är vidrig? Som det är nu fick han ut sin version utan att behöva vara den som sysslar med saker som gränsar till förtal...

Kommentarer
Postat av: Lia

Riktigt, riktigt illa gjort av Katrin. Någonstans måste man väl ändå kunna känna efter var gränsen går för vad som är ok att publicera? Eller? Och visst är det en klassiker att skydda och tro blint på den man är ihop med... Mig veterligen har inte Marie gått ut med något namn på den som begick våldtäkten, men gnm Katrin vet nu alla. Bingo måste vara oerhört tacksam. Hm. Lite märkligt också att Katrins chef, Alex Erwik, tillåter detta faktiskt.

2009-08-10 @ 14:08:58
Postat av: Anonym

Men fy fan för Latrin!

2009-08-10 @ 16:35:14
Postat av: Sassa

Som att man skulle låta sig plåtas av en som våldtagit en, nej det tror jag inte ett smack på. Hon är girig helt enkelt.

2009-08-10 @ 17:13:10
URL: http://sassaa.blogg.se/
Postat av: Malin

Av en slump så såg jag reprisen på dokusåpan som Marie var med i... och ja, hon hade ju sex första kvällen med sin polares kille:) Inte många poäng där inte.Om hon har blivit våldtagen av Bingo vet bara de två inblandade. Och ja, jag skulle också ha försvarat min kille i detta läge så som Katrin gör. Alltså jag försvarar inte våldtäktsmän, men i detta fall låter det inte helt sant med att detta skulle ha skett. Och varför skulle det inte vara ok för Katrin att gå ut med detta... Marie berättar ju det själv i varje tidning och nog förstår vi alla att hon menar Bingo utan att hon uttalar hans namn.Jag kan tycka det är bra att detta kommer upp till ytan. Med respekt för alla som faktiskt har blivit våldtagna, men tjejer som utnyttjar detta bara för att ge igen på killar borde skämmas.

2009-08-10 @ 17:30:57
Postat av: s e n s u e l l t

Katrin lever på att all publicitet är bra publicitet

2009-08-10 @ 22:05:46
URL: http://sensuellt.blogg.se/
Postat av: Lady Dahmer ...::Confessions of a Neurotic Attentionwhore::...

nej nu blir jag förbannad av kommentarerna här. Huruvida anklagelserna är sanna eller ej vill jag inte spekulera i, men...sassa -- våldtäktsoffer reagerar sällan "som man ska". De kan bete sig - i våra ögon - irrationellt och misstänksamt. Det säger ingenting. Våldtäkter och övergrepp är dessutom ganska vanligt inom modellindustrin.malin -- så om man är "lättfotad" så kan man inte bli våldtagen? Är det det du säger? Nu gör du precis det vi nyligen lagstiftat om; du drar in offrets eventuella tidigare sexliv. Hur många hon har knullat innan eller efter spelar faktiskt ingen roll och är inte heller det en indikation på oskuld.Jag blir så jävla ledsen hur vi kvinnor gång på gång är varandras fångvaktare. Hur vi misstror och baktalar varandra.

2009-08-10 @ 22:09:26
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

Ja vad ska man säga....? FY FAN KATRIN känns inte som att det räcker.. Att blanda in familjen känns så urbota korkat och småsint patetiskt att det är löjligt och närmast skrattretande. OM, det nu var så att det var Bingo som våldtig henne så är det verkligen ingenting som Katrin har med att göra. Det är mellan Marie och Bingo.. Självklart kommer Bingo att neka även om det var så att han faktiskt våldtog marie, men oavsett om det är sant eller ej så känns det så otroligt korkat att skriva så elaka saker om Marie. Självklart kan det ha varit någon annan än Bingo, men det KAN också ha varit han. Just det är nog en sak som bara Mari vet, och ev Bingo.. Oavsett så skriver man INTE sånna där saker om man är en offentlig person och det är verkigen ett inlägg som borde raderas omgående. Det är tragiskt att människor saknar empatiförmåga så mycket som vissa människor tycks göra :(

2009-08-11 @ 13:18:08
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: Nattis

Katrin har gått för långt både länge och väl nu, synd att jorden är rund annars kanske hon ramlat över kanten för länge sedan?

2009-08-11 @ 14:39:53
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter
Postat av: Anonym

Läs vad Elita Löfblad skrivit om det.. Plus alla vittnen om att hon umgåtts en massa med Bingo efter Sorry, Katrin kan vara ironisk och medvetet provocerande, men i det här fallet äger hon min röst.

2009-08-11 @ 21:04:36
Postat av: Moa

Läs vad Elita Löfblad skrivit om det.. Plus alla vittnen om att hon umgåtts en massa med Bingo efter Sorry, Katrin kan vara ironisk och medvetet provocerande, men i det här fallet äger hon min röst.

2009-08-11 @ 21:05:16
Postat av: jag

vad har Elita varit med om? Hur mycket betalt får hon? Vad gör hon för att dölja vissa skaer?

2009-12-29 @ 23:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0