Omdömeslöst

Magdalena Graaf blev utsatt för en mindre rolig blåsning igår, en ny säsong av Blåsningen spelas just nu in med Renée Nyberg som programledare. Det gick ut på att Hannah Graaf åker iväg i en luftballong som slitit sig, och Magdalena blir förstås jätteorolig och tror att hon ska dö.

Vem tycker det är roligt att skämta om sånt? Omdömeslöst av produktionsledningen, och även av Hannah som av vad vi förstår var insatt i hela "skämtet". Även om tanken inte var illa menad så kan man ju faktiskt avbryta när man märker att det spårar ur, istället för att dra ut på det i 40 minuter. Om det dessutom handlar om Magdalena som absolut inte bör utsättas för stress efter sin hjärnblödning så blir det extra ofattbart att man gör detta.

En rolig blåsning är exempelvis Peter Settman som tror att han värsta hackern och släcker ner halva stan. Men det är väl aldrig någonsin roligt att skämta om att någon är död eller svävar i fara? Omdömeslöst och osmakligt är vad det är.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu är det inlägget borta...??? Varför? Blev hon tillsagt att ta bort det eller vad? Hennes syrra tiger i alla fall än så länge. Mycket märkligt!

2009-08-20 @ 22:41:27
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

AJdå, det där får man nog räkna som en riktigt dålig blåsning. Som sagt, hon kanske inte riktigt är den man ska skojja med just nu om något sånt här. Att hettsa upp sig och bli orolig är kanske inte precis "the thing to do" just nu :( Jaja, det var nog inget illa menat från någon, men lite idiotiskt känns det allt =/

2009-08-21 @ 01:30:59
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: marie

dom är idioter, medelålders barnrumpor. så går det när man går för långt. skitdålig humor har dom

2009-08-21 @ 05:44:37
Postat av: S

Eller den blåsningen när Anders Limpar trodde han reste i tiden - priceless! Jag har ett svagt minne av en med Sven Wollter som också var rolig, men det där på Maggans blogg var bara helt plumpt. Undrar hur dom tänkte? Undrar varför inte inlägget finns kvar?

2009-08-21 @ 06:54:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0