Är Amanda så farlig?

I samband med att Amandas videobloggar visas upp på alla möjliga bloggar så är det också många som förfasar sig över henne. Nu senast Alex Erwik som tycker att det är sorgligt och att hennes föräldrar borde konfiskera hennes dator och kamera, när hon blir 25 kommer hon att känna både ångest och skam över sitt bloggande.

Men Amanda är knappast den enda som kommer att känna både ångest och skam i så fall. Är Amandas bloggande värre än någon annans? Hur många unga tjejer finns det inte som bloggar både halvnakna och blåsta och det festas hit och det partajas dit och de sprider sina många gånger korkade och fördomsfulla åsikter utan att tänka sig för. Ju mer uppseendeväckande man är - ju fler läsare får man. Målet är uppmärksamhet, kosta vad det kosta vill.

Det finns många, väldigt många, som kommer att skämmas bra mycket mer än Amanda när de blir 25. Och det finns många som inte kommer att skämmas ett dugg. 

Kommentarer
Postat av: s e n s u e l l t

hon är pinsam

2009-08-18 @ 09:52:19
URL: http://sensuellt.blogg.se/
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

få kan väl vara så fåniga och skämmas så mycket om några år som kissie skulle jag tro ; P

2009-08-18 @ 12:05:29
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: Nattis

Alltså Amandas videor visar ju bara hur blåst hon är (eller låtsas vara) inte som vissa andra som knullar runt och super och har sig, det är mycket värre enligt mig.

2009-08-22 @ 14:29:46
URL: http://www.metrobloggen.se/Magen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0