Katrin är igång igen

Nu är det puckade bimbos med silikon i tuttarna som är i fokus, och alldeles speciellt en tjej, Vanessa. Katrin idiotförklarar Vanessa för att hon ogillar att Bingo publicerat en gammal bild på henne, en bild som Vanessa säger att Bingo lovat att bara publicera en gång.

Hur det nu än är med det den saken så tycker man kanske att Katrin kunde ha lite förståelse för att ångra en bild man poserat för. Ni minns kanske Katrin poserandes halvnaken och sittandes på toaletten en blöt partynatt i maj. De bilderna ångrade hon när hon nyktrat till och de plockades bort både från hennes och Bingos bloggar. Det vore intressant att se vad hon säger om de dyker upp i något annat sammanhang nån gång.

Sen visar Katrin ganska tydligt, gång på gång på gång, att det går jättebra att vara puckad och blåst även om man har mörkt hår och inga silikonbröst.

Kommentarer
Postat av: Emms

Hahaha ja Katrin ska inte kasta sten i glashuset

2009-08-07 @ 07:50:33
Postat av: Färjan-Ruth

Sibel har börjat blogga på Finest.se. Katrin och Bingo har fått konkurrens.

http://www.finest.se/sibel

Vad säger ni? Hett tipd från Färjan-Ruth

2009-08-07 @ 08:53:45
URL: http://boatpastor.wordpress.com
Postat av: Färjan-Ruth

HETT TIPS!!!

2009-08-07 @ 08:54:16
URL: http://boatpastor.wordpress.com
Postat av: tilfeldig

Det er vel ganske stor forskjell på å posere naken etter X antall drinker, og gjøre det for å bli glamourmodell? Det er ganske stor forskjell på å bli tatt bilder av typen sin halvnaken, også midt på natten legge de ut på bloggen sin, enn å oppsøke/la seg oppsøke av en fotograf som kommer og profesjonelt ta bilder?

2009-08-07 @ 09:55:19
Postat av: Anonym

Rut, Sibel har bloggat där hela sommaren och mer därtill...Old news.Katrin är ju färgad av Bingo, givetvis så tar hon en sida...

2009-08-07 @ 10:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0