Ingen vinner

Kissie och Amir trappar upp sitt tjafsande, den ena är värre än den andra med att outa små "hemligheter" om varandra. Vi hade inte förväntat oss något annat från Kissie, men trodde nog att Amir var den mer mogna av dom två, men inte. Han sänker sig till samma nivå som Kissie. Det här tjafset förlorar de båda på, även om det säkert kortsiktigt ger ett ökat antal besökare till bloggarna. Och den som förlorar mest är nog Amir, som av många ändå ses som en fin kille och en bra förebild.

De borde båda två ta sitt förnuft till fånga och inse att de gått över gränsen. Men så länge ingen av dem gör det så kommer det här bråket att fortsätta med värre och värre grejer. Vad blir nästa steg?

Man skulle tänka sig för både en och två gånger innan man blir "bästis" med någon av dessa två. Så snart vänskapen tar slut så är man inte värd ett ruttet lingon, och allt det man hade ihop verkar inte betyda någonting längre. Trist.

Kommentarer
Postat av: Maria

Ligger inte den verkliga tragedin i att så många engagerar sig? Och det verkligt dystra i kråksången är att ordet "förebild" figurerar i ett inlägg om dessa två?

2009-08-16 @ 09:31:07
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: Sabina

jo jag tänker dom du.. innan man blir vän med någon så ska man nog kolla personens fd vänner först.-

2009-08-16 @ 10:15:33
URL: http://chahina.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0