Karolina Lassbo tråkig?

Karolina Lassbo har ju gjort comeback som bloggare, och med sådana meriter som hon har hoppades man på något riktigt bra. Hon utsågs bland annat till årets bloggare 2006 av både Plaza Kvinna och Computer Sweden. Det skapar ju en del förväntningar.

Kanske har bloggvärlden förändrats så mycket på två år, så den som var bra och bäst på den tiden inte är mer än en medelmåtta idag? Eller behöver Karolina kanske bara bli varm i kläderna? För som bloggen är nu är den faktiskt ganska.... tråkig. Vi hoppas den tar sig.

Kommentarer
Postat av: spiderchick

det är nog tuffare nu förtiden... att ta sig fram som bloggare alltså.

2008-12-12 @ 15:37:37
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Karolina Lassbo

Vad är det som var så "roligt" förr då, som saknas idag? Jag kör ju ungefär samma saker som förut, om mitt liv, vad som händer, kommenterar tidningsartiklar etc, minus klipp från youtube och kändisbilder.

2008-12-12 @ 18:51:52
URL: http://blogg.aftonbladet.se/27789
Postat av: Bloggtipsarna

Det är nog helt enkelt så att det har med förväntningar att göra. Det är ju samma sak med ex filmer som fått höga betyg och massor av lovord, man bygger upp en massa förväntningar innan man ens sett filmen och så när man väl gör det blir det mer ett "var det allt? var det inte mer än så?"

Plus att det finns så många bra bloggar där ute nu, man kanske har blivit lite bortskämd...



mvh / Bloggtipsarna

2008-12-13 @ 08:17:01
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0