Att laga mat som en glamourmodell
I dag kan man ta del av Natacha Peyres eget recept på köttfärssås i hennes blogg.
Natacha skriver att alla brukar gilla den. Ja det var ju en skräll så fullproppad med glutamat som den är. Förutom massor med buljong så kastar hon i den gamla "70-talskryddan" aromat. Vi som nästan trodde att Aromat inte finns längre...det var så länge sedan man såg den i dessa "anti-glutamat-tider".
Natacha själv brukar göra ett storkok så att hon har att värma upp köttfärs de dagar då hon inte hinner laga mat. Det är ju förståndigt.
Natacha skriver att alla brukar gilla den. Ja det var ju en skräll så fullproppad med glutamat som den är. Förutom massor med buljong så kastar hon i den gamla "70-talskryddan" aromat. Vi som nästan trodde att Aromat inte finns längre...det var så länge sedan man såg den i dessa "anti-glutamat-tider".
Natacha själv brukar göra ett storkok så att hon har att värma upp köttfärs de dagar då hon inte hinner laga mat. Det är ju förståndigt.
Kommentarer
Trackback