Fadde fortsätter jaga rubriker

Den där Fadde lyckas ganska bra i sina försök att få fler rubriker än Linda Rosing. Nu är han kär igen och talar ut om detta i Expressen.

- Jag är en riktig drömman, en sån som kvinnorna vill ha. Jag har allt. Och vet hur en kvinna ska behandlas.

Blygsam och ödmjuk verkar i alla fall vara två egenskaper som han inte besitter. (Dessutom glömde han nämna bitter, fast det är förstås ingen positiv egenskap att framhålla).

Undrar om kärleken är på riktigt eller om det bara är Faddes kropp som kliar för mycket. Vi tippar att det kommer ytterligare rubriker om detta par nästa vecka. Antingen är det slut eller så planerar dom bröllop gissar vi.

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

OBS,Linda och Fadde ett par tills för bara ett LITET tag sedan Ann Söderlund skriver i sin blogg på femman:"Igår var fadde och jag med i debatt. Fadde bor hemma hos sin mamma. Han här en gps i jackan så attmamman kan följa honom och se vart han är. Efter programmet hamnade jag och fadde i hotellets bar. Fadde, som är en gentleman indeed bjöd på vin och pratade om linda och att han trodde att dom var ett par när han såg på kanal 5 hemsida att hon skulle spela in ett nytt dejtingprogram..."pid=33&pplifecycle=0&ppstate=normal&ppmode=view&33redirect=%252Fweb%252Fguest%252Fhem&33strutsaction=%252Fblogs%252Fview" rel="nofollow">http://kanal5.se/web/annsoderlund/blog?ppid=33&pplifecycle=0&ppstate=normal&ppmode=view&33redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fhem&33strutsaction=%2Fblogs%2Fview

2008-11-29 @ 15:39:54
Postat av: Bloggtipsarna

Elisabeth, ja vi läste också det där, men det var i oktober någon gång som det blev klart med dejtingprogrammet, så det är ju ett tag sedan. Dejtingprogrammet blev nog känt ungefär i samma veva som Fadde började dejta Sandra. Så om Linda + Fadde verkligen var ett par då, eller om det endast var i Faddes fantasivärld har vi ingen aning om...

2008-11-29 @ 15:51:27
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/
Postat av: fanny

tror ni han betalar tjejerna för att vara ihop med honom? eller tidnignarna för att dom ska skriva.

2008-11-29 @ 21:40:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0