Lite tjatigt Fotbollsfrun

Fotbollsfrun är väldigt glad över sambons SM-guld. Så glad att det inte skrivs om så mycket annat än guldet i hennes blogg just nu. Det tycker vi är trist - för vi gillar det andra hon brukar skriva.

Men, hon tycker ju just nu att SM-guld är meningen med livet, så man får ju ha förståelse för det här, och det här, och det här, och det här, och det här, och det här. Och några till, men vi orkar inte sitta och klicka mer...

Vi ser fram emot när guldyran har lagt sig och det återigen kommer annat på hennes blogg. Som det är just nu kan vi inte låta bli att sucka lite besviket varje gång vi klickar oss in och bara ser ordet GULD.

Grattis till guldet förresten!


Kommentarer
Postat av: Isabella

Vilken härlig sida! Jag är ny i bloggvärlden och har svårt att hitta bloggar bara sådär. Det här är ju bara för bra! Nu ska jag gotta ner mig bland alla era länkar. Ha en fortsatt skön kväll!

2008-11-12 @ 21:50:44
URL: http://annuendag.blogspot.com
Postat av: Jonas

SVAR: Ja visst fan är det hemskt, förhoppningsvis var hon för liten för att förstå vad som hade hänt, hon kanske inte ens uppfattade 1,5 dygn som lång tid... världen är grym med alla sjuka människor.



Bloggtipsarna, vad är det för typ av blogg?? ;)

2008-11-13 @ 07:05:14
URL: http://jomari.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0