Towa Lindberg, stor och kaxig...eller liten och rädd?

Häromdagen skrev Blondinbella ett inlägg om bland annat "Sanningens ögonblick". Hon tyckte att deltagarna i programmet var tragiska och att programledaren var än värre. Blondinbella berättade att hon själv fått erbjudanden om att vara med i olika sexprogram, lekprogram och liknande - men alltid tackat nej. "Stämpeln kommer alltid att vara kvar om man är med och jag vill inte bli ihågkommen som en tjej som svarade på sexfrågor i tv när jag är 40 år och jobbar som advokat."

Blondinbellas inlägg har fått Towa (med bloggen "Allt om sex och kärlek") att ilskna till. Under rubriken "Skitbella varnar" skriver hon om "jävla präktiga Skitbella", och att man ska göra det man känner för utan att bry sig om vad andra tycker. Towa har dessutom skrivit två checklistor för hur man ska bete sig. En "för det riktiga livet" och en annan, som den som läser inlägget hastigt, nog tror är Blondinbellas verk (flera av de som kommenterat Towas inlägg verkar i allafall tro det). Någon sån lista finns däremot inte alls i det Blondinbellainlägg som Towa retat upp sig på...

Towa, har ju under senare tid fått en del kritik från olika håll, dels för sin blogg, där hon ganska öppet beskriver sitt sexliv och dessutom visar upp avklädda bilder på sig själv, dels för sin medverkan i "Sanningens ögonblick". Hon har hela tiden försvarat sig med prat om att man får göra som man vill och gett sken av att hon minsann är en stark, fritänkande och modig tjej. En tjej som vågar göra som hon vill och är stolt över det. Och inte ångrar något.

Vi har väl ingen riktig förståelse för hur man kan vilja blotta sig på detta sätt och antagligen bli ett känt "sexansikte" i hela den stad där man bor. Men vi har samtidigt tyckt att det ju på ett sätt är positivt att hon visar att det inte bara är personer som antingen är vackra modeller eller silikonspäckade blondiner som "får" visa upp sin kropp. Dessutom har Towa en hel del inlägg som vi tycker är bra.

Men efter utspel som bland annat detta med Blondinbella börjar vi undra om hon verkligen är så stark och trygg i sitt val som hon vill ge sken av? Det brukar ju ofta vara så att de som känner störst behov av att gå i försvarsställning på ett så här hätskt sätt - är de som innerst inne känner sig mest osäkra, utsatta och underlägsna...

Vi hoppas vi har fel. För Towas skull.

Kommentarer
Postat av: Beckah

Jag är helt säker på att ni har fel. Towa är en tuff och stark tjej och har alltid varit. Jag känner henne från då hon gick i lågstadiet och hon var en tuff brud redan då.



Dessutom har hon helt rätt när det gäller Bimbobella.

2008-11-18 @ 22:34:23
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Jessi

Jag tycker synd om den där Towas föräldrar

2008-11-18 @ 22:52:48
Postat av: Susannah

Skulle inte heller vilja vara med i Sanningens brunöga. Fy fan, vilket hemskt program! Man DÖR ju av all pinsamhet. Fattar inte vad det är för folk som ställer upp där.



Go Blondinbella!

2008-11-18 @ 22:56:45
URL: http://sussetorarpsbacke.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0