Vem vill åka limousin med Kissie?

Nu har Kissie funderat färdigt - limousinerna till hennes julfest är valda. I dessa ska hon åka till festen tillsammans med de som hjälpt till att ordna den och de storbloggare som får en inbjudan av Kissie.

Vi vet ju inte exakt var hon drar gränsen för att vara storbloggare, men finns det inte risk att det blir tomt i hennes limousiner?

Kissie verkar ju göra sig ovän med den ena bloggaren efter den andra. Hon kallar Blondinbella för fet gris, så Blondinbella står nog inte på gästlistan. Lily kallar hon (enligt Lily) för kanin och hora. Lily står nog inte heller på gästlistan. Och uppenbarligen gillar inte Myrrah Kissie särskilt mycket. Så Myrrah vill nog inte komma även om hon blir bjuden.

En som Kissie i allafall verkar komma överens med är Messi. Men Messi har ju slutat blogga. Och räknas han hur som helst ens som stor?

Fast det finns ju fler bloggare än dessa förstås. Kanske någon av dem vill åka med Kissie i limousinerna?

Kommentarer
Postat av: Sara~Candis

Myrrah är väl bästis med Kissie vad jag förstått? Iaf efter att Myrrah blev elak mot Lily... Var själv med i den diskussionen så..

2008-11-20 @ 23:48:56
URL: http://candis.blogg.se/
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Haha, nej! Någon inbjudan har jag inte räknat med! Och de skulle aldrig falla mig in att gå OM jag hade fått en heller.

2008-11-20 @ 23:49:33
URL: http://lindaslya.blogg.se/
Postat av: virre

Lär väl bli kissie, hennes svans Claudia och kissies skumma bror.. =) Deras bloggar är ju enormt tråkiga, speciellt hennes brors. Läs inlägget han skrivit om vad han ska göra innan han dör. Punkt fyra är ju roligast. Särskrivning på högnivå=)

2008-11-21 @ 00:26:08
URL: http://virrehelaveckan.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag tvivlar på att någon "storbloggare" över 18 år vill åka i den limon? Hon skulle säkert kunna fylla flera limos med fjortisar, men nu räcker det gott och väl med en limo till henne själv och hennes närmaste "hangarounds".

2008-11-21 @ 08:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0