Hur många Kenza finns det i Sverige?

Charlottes blogg snigelbebis får oss att tänka på Kenza. En söt tjej (lite lik Kenza till och med) som lägger upp många bilder på sig själv (gärna med samma sorts läpp-plut som Kenza kör med) och på sitt lilla husdjur. Och på sig själv gosande med husdjuret.

På kvällarna har hon myskväll med kompisarna eller går på fest...och passar på att bli fotograferad sittandes på lokaltrafiken.

Inget ont om denna tjej. Vi tror på henne. Hon är snygg och har bra smak (kolla in de "önskeoutfits" som hon komponerar med bilder på olika butikers kläder).

Men kan inte låta bli att sucka lite uttråkat. Det räcker med en Kenza. Charlotte (och många andra unga tjejer med likadana bloggar) skulle däremot säkerligen göra hur bra bloggar som helst om de inte var så upptagna med att försöka likna det som ligger i topp.

Kommentarer
Postat av: Ghostfriend

å jag

2008-10-31 @ 05:54:08
URL: http://kenzakinza.blogspot.com/
Postat av: cathleen

okej vad ska man skriva om så man inte blir wannabe kenza då??? säg dt för ni e ju bloggtipsarna :D

2008-10-31 @ 22:37:11
Postat av: Torae



Håller inte med. Ser inte likheten mellan kenza å snigelbebis. Men ofta så brukar ungdomar ha myskväll eller festa, även äldre människor. Det innebär inte att man försöker likna någon. Dessutom brukar dom flesta människor med husdjur älska sina husdjur mycket å tar kort på sig själv med dem. Fattar inte ens kommentaren om fotografering på lokaltrafiken, är det nåt fel om t.ex. en kompis tar kort på en när man åker buss eller annat?



Om båda gillar mode innebär inte det att någon av dem försöker likna den andra? Det finns säkert andra "bloggtipsare" men inte antar jag att ni försöker likna dem för det. Det är samma logik.



Slutligen så har inte alla människor samma intressen, så om man inte delar kenzas eller snigelbebis intressen så behöver man ju inte läsa deras bloggar.

2008-11-01 @ 00:13:15
Postat av: Bloggtipsarna

Det är inget fel på att ta kort i bussen. Eller på att ha myskvällar med kompisar. Eller på att fotografera sina kläder på ett visst sätt. Men det är svårt att bli så bra så man sticker ut i den enorma mängden bloggar som handlar om just sånt. Därför tror vi att exv. Charlottes blogg skulle bli ännu bättre med lite personlig touch. Som den är nu drunknar den i den enorma mängd likadana bloggar som finns.



Och vi tycker att Charlotte är lik Kenza. Antar att likna Kenza är något många skulle ta som en komplimang...



Slutligen: Suck vad många likadana Kenza-liknande bloggar det finns!

2008-11-01 @ 09:55:15
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/
Postat av: Amanda

Den har ju en "personlig touch" om nu kollar igenom akrivet så kommer ni nog hitta det ska ni se :)

2008-11-01 @ 10:58:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0