Alex kallar Natacha dum-i-huvet-bimbo

Alex Schulman sågar Natacha Peyres blogg i en artikel på nyheter24.se:

"- Jag tycker inte att det är så stor skillnad på Natachas blogg i jämförelse med övriga dum-i-huvet-bimbos som bloggar felstavat och jävligt om nya implantat och middagar med sina spåniga pojkvänner. Men den här bloggen är ändå speciell, för möjligen har Natacha skrivit historiens mest korkade inlägg. I ett inlägg diskuterar hon möjligheten att USA:s månlandning på 60-talet aldrig ägt rum. Detta helt utan att veta att dessa diskussioner förts av konspiratoriker i över 50 år. "

Inte för att vi någonstans kan se att Natacha hävdar att hon kommit på den månlandningsteorin själv? Var står det nånstans?

Natacha kontrar - "Jag förstår inte varför han ska vara en sådan översittare. Antingen är han bitter över att ha varit mobbad i skolan och försöker hävda sig på senare år genom att mobba små  stackars dumma flickor som mig själv. Eller så har han en jävligt liten penis. Jag tror mer på det sist nämna...eller kanske båda två ;)"

Vi tror inte att folk läser Natachas blogg för hennes enorma intelligens skull. Men det är nog knappast någon som läser Alex Schulman för att stimulera sitt intellekt heller. Vi tror inte Natacha är dummare än andra, men om man nu måste välja så föredrar vi dum framför elak.

Kommentarer
Postat av: Ebba

Natacha är pantad!! En riktigt blåst bimbo! Men Alex är väl inte så clever själv.

2009-02-24 @ 20:29:47
Postat av: Anonym

Kan inte mer än hålla med: Hellre dum en elak...

Så oerhört trött på allt bloggmobbande, elakheter och så vidare. Vad hände med sakliga diskussioner och vad hände med empati???

2009-02-24 @ 23:18:35
Postat av: Amanda

Men va? Har hon två olika bloggar? För hon bloggar väl på improveme?

2009-02-25 @ 12:48:20
Postat av: Bloggtipsarna

Amanda - Den andra är hennes gamla blogg.

2009-02-25 @ 15:07:20
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0