Blondinbella blir författare

Nu vill Blondinbella lägga ännu en titel till sitt visitkort, författare. Hon skriver redan på sin självbiografi, men hon gör nog klokt i att ta en paus med det projektet, hon är ju trots allt inte så gammal. Så istället har hon bestämt sig för att skriva en chic-lit bok.

Blondinbella har som vanligt höga ambitioner, men vi blir nästan lite bekymrade å hennes vägnar. Måste allting bli så stort och seriöst alltid? Varför inte bara börja skriva, skriva för sin egen skull och sen så småningom se vart det leder. Istället för att slå på stora trumman och säga att man ska skriva en bok utan att ens ha skrivit en rad? Risken är stor att Blondinbellas felstavning står in - det blir chit lit (det vill säga shit lit) istället för chick lit.

Vi tror säkert att hon har förmåga att skriva en bok, men vi tror också hon har nog många järn i elden som det är, och för hennes egen skull är det nog inte särskilt lyckat att dra igång ännu ett stort projekt. Då hamnar hon snart i samma sits där hon var i höstas när allt bara blev för mycket. Man MÅSTE inte göra allting, och man KAN inte göra allting. Inte ens om man tycker att allt är roligt.

Kommentarer
Postat av: Sindarin

Personligen lutar jag mot att det hela är en PR grej med tanke på att hon skulle dra ner på ytlighetsframtoningen inför stundande karriär. På något vis måste ju ändå varumärket Blondinbella mjölkas på ytterligare pengar så varför inte en bok... det anses nog som mer "seriöst" än sponsrade sminktips på nätet hos Blondinbellastaben.

2009-02-15 @ 09:24:48
URL: http://sindarinsworld.blogspot.com
Postat av: Petra

Haha...vet inte vad jag ska säga (eller skriva). Men helt klart är Blondinbella ett fascinerande fenomen.

2009-02-15 @ 10:11:35
URL: http://egokick.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0