Ebba? Linda? Tabita!

Belinda Olsson ger sin syn på Linda Skugge / Ebba von Sydow bråket i sin krönika. Det stora "stresskriget" om vem som egentligen är mest stressad och har störst rätt att beklaga sig, prestationsprinsessan eller supermorsan.

Belinda konstaterar:

"Prestationsprinsessor finns i tusental och dom ska inte behöva ha avlat ett gäng ungar för att få uttrycka sig. Dom finns i varje samhällsskikt fast med lite olika förutsättningar bara.

Att Ebba blir en ickerepresentativ talesperson för dom yngre är inte konstigare än att Sveriges mammor får finna sig i att representeras av ett gäng högavlönade hemmajobbande författare/krönikörer."

Belinda tycker att det världen behöver är egentligen fler Tabitor. Ni som sett Mia & Klara vet vem Tabita är. Trashmorsan som vid första anblick är allt annat än ett gott exempel. Som man ryser lite inför. Men, hon har något som fler borde anamma i sina liv. Förmågan att slappna av och ha roligt. Inte ta allt på så stort allvar. Som Belinda säger: "Hon skulle nog egentligen bara säga till alla inblandade: Sluta håll på, gôtta er lite mer."  


Kommentarer
Postat av: christina

Kan inte annat än skratta åt Skugge som undrar vad Ebba von Sydow gjorde när Skugge somnade av utmattning kl.19. Tycker det är mer intressant att få veta vad Skugges man gjorde när hon var så stressad!

2009-02-26 @ 12:12:04
Postat av: Bloggtipsarna

Linda tar väl hand om honom också. Det är därför hon har det så jobbigt.

2009-02-26 @ 19:41:33
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/
Postat av: AA

Belinda drar lite väl långt gångna slutsatser om hon förutsätter att alla som presterar eller kanske lever för hektiskt eller försöker hinna med för många fester, för många hembakade kakor eller vad som helst bara för den skull inte kan slappna av. Eller inte har roligt.



Även om Ebba har det hektiskt med jobb och fester och Linda har det hektiskt med ungar så kan båda säkert ha både roligt och vara avslappnade emellanåt. Utan att för den skull behöva bli som den där Tabita (som jag iofs inte ens hört talas om tidigare)



Även kvinnor med snygga fasader och moderiktig outfit eller med glänsande hem och kaka i ugnen kan ha roligt - det är inte förbehållet "trachiga Tabita".

2009-02-26 @ 19:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0