Kissie - en vinalkis?

Kissie har inhandlat alkohol - två tetror Castillo de Gredos och en flaska Malibu. Hon erkänner själv att hon är en dålig förbild - om hon menar att hon är det för att hon dricker alkohol trots att hon bara är 17 år, eller om hon har sån insikt att hon anser sig vara en dålig förebild när det gäller smak, det vet vi inte.

Men budgetvinet Castillo de Gredos har iallafall inte rykte om sig att vara någon höjdare - utan en dryck som faktiskt helt bör undvikas. Oavsett om det är ekonomiska skäl eller att Kissie faktiskt föredrar just detta vin som ligger bakom valet så kan vi glädja henne med att detta vin, förutom de välkända röda och vita varianterna, även finns som rosé. När denna varianten lanserades beskrevs det på detta sätt av vinklubben.se: "Vinalkisarnas favorittetravin finns numera även som rosé i de flesta Systembolagsbutiker. Utan direkta fel eller för den delen förtjänster."

Eller är det kanske så att Kissie inte alls gillar vinet - men som den 17-åring hon faktiskt är fick hålla till godo med det som langaren råkades ha hemma och aldrig fick välja själv?

Kommentarer
Postat av: amanda

Jag tycker det är hemskt att hon skyltar på bloggen med sina alkoholvanor och inhandlingar, speciellt då hon själv säger att flickor dagligen skriver till henne om saker de tar efter henne med..

2009-02-06 @ 20:22:08
URL: http://ammizz.blogg.se/
Postat av: Andie

Inte direkt smart att skylta med att man köper "svart"-sprit av en langare när man är 17 år. Var det inte socialtjänsten som utredde Blondinbellas blogg pga något liknande innan hon hade åldern inne?

2009-02-06 @ 20:35:33
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0