Det går utför för Rosing

Linda Rosing har nu kommit hem från Åre, och medans hon inte klarat av att blogga mer än ett inlägg per dag, och hittills idag noll, så har Alex Erwik varit desto flitigare med sina inlägg och man har kunnat följa resan via hans blogg om man varit intresserad.

Rosing verkar i alla fall ha gjort "bra tv", något som brukar betyda att man måste sitta beredd med en "skäms-kudde" att sätta framför ansiktet för att kunna titta på programmet.

Rosings uppdateringsfrekvens har varit ovanligt låg på sista tiden, ett inlägg om dagen har varit max för henne, och nu syns det att bloggen tappar i popularitet. Tidningsrubrikerna i början av månaden drog tillfälligt upp antalet besökare, men nu tappar den igen, både på Bloggtoppen och Bloggportalen. Kanske läge för Kanal 5 att be kvällstidningarna göra en grej om Linda så trafiken ökar.

Kommentarer
Postat av: Nattis

Nejnejnej. Låt den självdö!

Fast den kommer kanske igång igen när serien drar igång?

2009-01-12 @ 18:06:11
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter
Postat av: Empan

Hahaha jag trodde jag var den ensammast i världen om att kalla det skäms-kudde alternativt rädd-kudde om de e något obehagligt på gång, typ Linda skugge i nyhetsmorgon.

2009-01-13 @ 00:52:03
URL: http://emilyfridalinnea.blogspot.com
Postat av: Anonym

Det bästa för Linda vore nog att lägga ner både TV och blogg och flytta ut på landet med sina barn och börja ett nytt liv

2009-01-13 @ 10:03:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0