Linda Rosing bojkottad

Linda Rosing har i de senaste inläggen skrivit mycket om sin "nyårsresa" och sista inlägget år 2008 handlade just om att när nästa inlägg skrivs så kommer hon att vara i ett annat land. För 1,5 timme sedan har hon "äntligen" avslöjat att hon är i Polen. Frågan är hur många som har läst det...?

Igår genomförde någon/några en omfattande "kampanj" bland Lindas kommentarer. Målet - att det från om med idag ska vara slut på läsare hos henne.

"Bojkott inatt från 00.00. Alla som stör sig på Rosing, varför inte starta en bojkott av hennes blogg. Klockan 00.00 den 1/1 så slutar alla att läsa den så får hon inga läsare och då bojkottas hon av kanal 5 och då får hon inte den uppmärksamhet som alla stör sig på. Det är alla klickarna på hennes blogg som gör att hon får utrymme, var lite smarta nu....
---------------------------------------
Häng med nu så får vi ett stopp på den här patetiska bloggen full av bekräftelsebehov, utseendefanatism och egofixering...
----------------------------------------
Gör slag i saken. Ta bort från favoriter, avanmäl prenumeration på denna blogg etc. och gör allt som står i er makt för att inte ens glutta in här efter 00.00 inatt."

De som försöker driva igenom denna bojkott verkar iallafall ha lyckats till viss del. De inlägg som Linda har skrivit idag har hittills ovanligt få kommentarer, på 1,5 timme brukar det bli 10-20 st, och just nu ligger dagens inlägg på ca 25% av detta. Frågan är hur långvarig denna effekt kommer att vara?

Linda Rosing må ju vara en person som är lätt att störa sig på. Men vi kan ändå inte förstå det hat(?) som vissa verkar känna mot denna person som de aldrig ens har träffat?

Kommentarer
Postat av: Mr X

Att hata är att ta i lite väl, kan jag tycka. Men förstår att många retar upp sig då Linda ses som en förebild bland så många unga tjejer. Många fjortonåringar idag tror att deras fullt normala b-kupor med lagom häng, är onormalt... Linda förespråkar bara och endast ytlighet, iaf om man ska tro hennes blogg.

2009-01-01 @ 22:25:12
Postat av: Anonym

Varför vill man trampa på någon som redan ligger?!?!?!?!!?!?!??!?!?!

2009-01-01 @ 23:46:15
Postat av: Emma

Haha, men alltså. Bojkotta bloggen?! Jag fattar inte, varför finns det ens ett behov, är det så att de som stör sig på Linda också går in på hennes blogg och läser? Det måste väl vara som att vara mörkrädd och släcka ner alla lampor hela tiden?!

2009-01-02 @ 00:28:32
URL: http://emmailondon.blogg.se/
Postat av: Valpen

Det är ju så 'ute' att vara mainstream, så då ska jag besöka bloggen varje dag hädanefter..

2009-01-02 @ 14:10:45
URL: http://www.valpen.tk
Postat av: mixmax

Jag tror att de flesta är så inihelvetes trötta på rosing att det inte blir något större tomrum att skippa hennes sopiga blogg..

2009-01-02 @ 14:36:20
Postat av: mixmax

Jag tror att de flesta är så inihelvetes trötta på rosing att det inte blir något större tomrum att skippa hennes sopiga blogg..

2009-01-02 @ 14:37:21
Postat av: Sara

Men snälla, bojkotta bloggen? Varför då? Räcker det inte med att de som inte tycker om Linda slutar att läsa?

2009-01-02 @ 16:22:12
Postat av: Nattis

Fast det är en bra idé! Jag klickar på hennes blogg med skräckblandad förtjusning och försöker verkligen förstå vad det är med henne egentligen. Men jag misslyckas varje gång.. nu ska jag bojkotta, inte ett öre ska hon tjäna å mig minsann :)

2009-01-02 @ 17:05:52
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0