Rosing förorsakar "Kanal 5"-kris?

Enligt Expressen har Linda Rosings påstådda romans med Peter från Basic Elemen förorsakat en mindre kris på Kanal 5. Det hela har enligt tidningen varit uppe i produktionsledningen och ett krismöte ska ha hållits. Linda har nämligen dejtingförbud med män utanför inspelningen av kärleksprogrammet "Den rätte för Rosing". (Kanal 5 förnekar däremot att det varit frågan om något krismöte.)

Kris eller inte - Linda själv tar iallafall lätt på det hela och skriver i sin blogg att "Expressen skriver idag att jag dejtar andra män! Jag dejtar ju massor av män! Hahaha. Nu ska jag åka iväg på ny resa och dejta ännu mer, haha....."

Om det nu ligger någon sanning bakom romansryktena så är det väl ganska typiskt så som det brukar vara - det är när man inte vill/kan som man träffar någon. Inte dyker det upp någon kärlek när man söker det, utan de dyker upp när man precis bokat en jorden runt resa på ett år, eller då man bestämt sig för att man ska "passa på att vara singel ett tag"... eller  kanske då man är med i en dejtingsåpa?

Kommentarer
Postat av: mia

- HaHaHa...

2009-01-23 @ 12:50:07
Postat av: mimmizzz

hela programmet är en stor fejk!!!

2009-01-23 @ 22:21:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0