Äldrevårdspersonal torkar rumpor med slappa svanktatueringar

Är det så det kommer att se ut på våra servicehus och långvårdsavdelningar om sisådär 40 år? Att var generation har sina speciella kännetecken är tydligt - så även när de blir pensionärer. Idag har Peter Karyd skrivit ett roligt och tänkvärt inlägg om hur 70-talisterna kan komma att bli som pensionärer. Bland annat tar han upp 70-talisternas alla tatueringar.

"Det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot att följa, och vara delaktig i, 70-talisternas framfart mot pensionen. 2009 är året då många tatuerade pensionärer antingen är gamla ärrade sjömän eller herrarna på bänken med en flaska i handen. Tatueringarna i denna grupp består för det mesta av ankare och en och annan sjöjungfru. Det var ett tufft släkte som tatuerade sig för 50-60 år sedan. Annat är det med pensionärerna 2040. Tatueringarna tillhör inte längre bara tuffingarna utan även "fina flickan" och mjukiskillen. Gemensamt i gruppen är att taggtråd och tribal över biceps och något porrigt meddelande i svanken dominerar motiven. Kommer man verkligen tycka att Therese Alshammar är en "Diva" 2040 som hennes svanktatuering visar, när I:et och V:et måste aktas när rumpan ska torkas av vårdpersonalen. Kanske kommer Gynnings svanktatuering "Angel" vara den enda som är trovärdig då hon gammal och gänglig kommer vandra runt nattetid på Ibizas stränder i vita kläder."

Läs resten av Peters läsvärda inlägg i hans blogg.

Hur tror ni att 70-talisterna blir som pensionärer?

Kommentarer
Postat av: Kicki

En sak är iaf säker, det kommer inte att spelas dragspelsmusik som underhållning längre =)

2009-07-05 @ 21:21:14
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

haha vad roligt! Det där hade jag inte tänkt på alls. Tänk när gamlingarna sitter & spelar Takida på högsta lixom ;) haha!

2009-07-06 @ 00:18:52
URL: http://janinanaslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0