Allsmäktiga blogg-gurus

När man blir en känd bloggare så börjar folk se en som en relationsexpert, en mode-och-stil expert, biktfader eller en allsmäktig guru i största allmänhet. Ofta ser man frågor från ledsna eller undrande läsare i kommentarsfälten, som behöver bloggarens hjälp med något specifikt problem.

Ibland tar bloggaren sedan upp frågan i ett inlägg och ger sin kloka syn på saken - det kan gälla svartsjuka pojkvänner, karriärval eller vilken hårprodukt man ska satsa på.

Men då finns det några bloggare som tar detta ett steg längre. Lisa Magnusson har dragit igång med "Fråga Lisa" i sin blogg, och uppmanar sina läsare att ställa frågor till henne om man vill ha goda råd av en ärlig människa. Även Mogi har slagit in på samma spår och har en avdelning "Konsultera Mogi" där hon svarar på frågor som läsare mailar in. En som tar steget i en delvis annan riktning är Dominika som kommer att ha en frågespalt i pappersform, i tidningen Veckans Nu. Där kommer hon att svara på läsarfrågor om kärlek, karriär och vänskap. 

Vad blir nästa steg?

Kommentarer
Postat av: Renée

"konsultera Mogi".. vilket oerhört fånigt tilltag!

2009-07-14 @ 22:09:37
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: s e n s u e l l t

hahaha, vad kommer här näst

2009-07-14 @ 22:29:47
URL: http://sensuellt.blogg.se/
Postat av: Mor Penna

livsvishet.blogg.se är oxå en sådan blogg som drivs av Egoinas mamma.2009-07-15 @ 21:58:34
URL: http://mammabloggarna.se/morpenna/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0