Dansintresserade som vill hylla Michael Jackson?

Karolina Lassbo skriver att Bounce behöver "minst 100 dansare på onsdag. Dansarna ska få lära sig originalkoreografin till Michael Jacksons "Beat it", som ska framföras på onsdag som en hyllning till Jackson. Först på Drottninggatan, sen på Centralstationen och därefter på Stureplan".

Dansen kommer att filmas av ett professionellt team och klippas ihop för att sedan läggas ut på youtube och spridas världen över. Upplägget är att en person börjar dansa mitt i folkmassan, därefter fyller de andra utplacerade dansarna på allteftersom. Detta klipp där ett liknande upplägg har körts i London visar hur effektfullt det kan komma att bli.

Michael Jackson har aldrig varit vår största idol, men det går ju inte att förneka att hans bidrag till musikhistorien är enormt. Han förtjänar att hyllas och vi hade gärna varit med på detta - om vi bara hade kunnat dansa...

Synd bara att Michael själv inte får vara med och uppleva de hyllningar som nu sprids över jorden. Den revansch som han nog hade hoppats att "This is it" skulle ge honom efter att hans excentriska sidor länge fått större fokus än hans musik. (Som vi förstått det friades han väl när det gäller pedofilin (som annars självklart hade varit fruktansvärt och något avsevärt mycket värre än ett "excentriskt drag".)

Den som vill veta mer om Bounces projekt kan läsa här.


Kommentarer
Postat av: Emms

Åhhh så häftigt. Jag som älskar MJ!!



Synd att Bounce nog inte vill ha med elefnter som jag

2009-07-07 @ 15:23:17
Postat av: Erik

Schysst inlägg, bra länkar.

tänkta bara tipsa om Hatsexs sammanställning över bra MJhyllningar http://hatsex.blogspot.com/2009/07/den-stora-michael-jackson-posten.html

2009-07-07 @ 21:24:28
Postat av: Anonym

COOLT!

2009-07-08 @ 07:07:15
Postat av: Nattis

Underbart, såg ett liknande från Österrike eller Tyskland! :)

2009-07-09 @ 00:50:17
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter
Postat av: Joanna

så jävla häftigt. kul att ni tipsade om det :)

2009-07-09 @ 16:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0