Rosings raderande

Man kan undra vad Linda Rosing (eller vem det nu är som gör det) har för taktik när hon raderar bland kommentarerna. Ingen taktik - eller logik alls - verkar det som. Vissa kommentarer förstår man att plockas bort då de innehåller elakheter, men det finns fortfarande kvar en hel del hånfulla saker. Allt tas inte bort. Varför inte?

En del positiva kommentarer som tar Linda i försvar raderas också. Vad är anledningen till det? Och alla kommentarer som på något sätt syftar på att "här raderas det" plockas också bort. Varför vill hon smyga med att hon raderar?

Som exempel de senaste dagarna så har vissa kommentarer som anklagar Linda för att fortfarande röka plockats bort - medan vissa kommentarer som säger samma sak får stå kvar. Hon plockar också bort helt oskyldiga kommentarer som exempelvis en om att Kim Kärnfalk också bloggar om sin graviditet och är i ungefär samma vecka. Av vilken anledning?

Visst, det är Lindas blogg och hon gör precis vad hon vill, men lite konstigt är det att hon gör som hon gör. Det triggar bara hennes kommenterare ännu mer. Om hon raderar kan hon väl stå för det? Förklara varför hon gör som hon gör istället för att låtsas som ingenting.

Kommentarer
Postat av: Henke

Har hon nånsin varit rikskänd för att vara smart!?

2009-07-15 @ 11:24:44
URL: http://www.hoppelajnen.se
Postat av: Miss Attitude

Säger som ovan... haha

hon har väl aldrig riktigt vart känd för sin hjärna och sin intelligens.. hahaha stackars tjej, det kan inte va lätt att va Linda Rosing..

2009-07-15 @ 11:43:03
URL: http://missattitude.se
Postat av: Ann-Katrin

Fast... Det kan ju vara så att det är något som är fel. Kommentarer har försvunnit från er också, alldeles oskyldiga kommentarer...

2009-07-15 @ 20:51:29
Postat av: Anonym

Hon kämpar tappert för att anpassa bloggen till sin egen "låtsasvärld". Patetiskt!!!

2009-07-16 @ 00:37:19
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

Jag skulle tro att det är något fel eller så. Det verkar väldigt dumt att radera kommentarer som inte ens är taskiga, och sånna som till & med försvarar henne =/ men som någon skrev ovan kan det kanske också vara..

2009-07-16 @ 11:58:58
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: NathalieAlice

kolla gärna min blogg =)

2009-07-16 @ 14:27:19
URL: http://nathaliealice.blogg.se/
Postat av: Mor Penna

Hade det varit vilken annan blogg som helst, så hade ingen ens tvekat om att det berodde på något tekniskt fel.

Men inte när det gäller Rosing inte. Vad jag tycker om det låter jag vara osagt....

2009-07-16 @ 17:25:43
URL: http://mammabloggarna.se/morpenna/
Postat av: Bloggtipsarna

Ann-katrin - vilka kommentarer menar du då har försvunnit härifrån? det är inget som vi har noterat i alla fall, vi raderar dessutom inga kommentarer.

2009-07-16 @ 17:26:59
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/
Postat av: Bloggtipsarna

Mor Penna - det är definitivt inte något tekniskt fel, möjligen ett mänskligt fel. det märks rätt tydligt när man ser exakt vilka kommentarer som får stå kvar och vilka som tas bort. det finns inga tekniska fel som uppför sig på det sättet... :)

2009-07-16 @ 17:31:16
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/
Postat av: Ann-Katrin

Tja, tekniskt fel som gör att kommentarer försvinner från er blogg också kanske? Och ja, jag har noterat, eftersom det bland annat är kommentarer från mig som försvunnit. Vanliga, enkla små rader utan någonting provocerande alls. Så var lite försiktiga innan ni klankar ner på editering av kommentarer.

Sedan är det en annan sak att jag tycker Rosing borde ha en godkännandepolicy innan kommentarerna raderas, och att jag tycker att det är rätt att ta bort rena elakheter och dumheter som slunkit emellan...

2009-07-21 @ 09:26:27
Postat av: Bloggtipsarna

Ann-Katrin - Det har vi faktiskt inte märkt? Blogg.se är ju ibland sena med att publicera kommentarer, kan det vara det du råkat ut för? Trist hur som helst att det uppenbarligen krånglar någonstans (för det är inte vi som raderar).Är det någon fler som haft problem med att få fram kommentarer hos oss?`/Bloggtipsarna2009-07-21 @ 20:20:23
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0