Taskigt Katrin

Katrin har skrivit ett inlägg på sin blogg, ett desperat mail från en desperat flickvän till en strulig pojkvän. Men det är såklart inte Katrin som skrivit det själv, även om många som kommenterat verkar tro det.

Om nu mailet kommit till Katrin genom tjejens pojkvän eller på något annat sätt vet vi inte, och varför hon väljer att göra en "lustig" grej av det vet vi inte heller. Annat än att det är typiskt Katrin att roa sig på bekostnad av andra. Det är inte särskilt snygg stil att hänga ut det på sin blogg som hon gör. Vad tjänar hon på att driva med någon som uppenbarligen mår dåligt och har problem med sin pojkvän (eller sitt ex). Det spelar ingen roll att hon inte skriver ut personens rätta namn (nej, vi tänker inte länka), det är inte särskilt svårt att lista ut vem det rör sig om ändå eftersom skvaller sprider sig som en löpeld i den här världen. Fult gjort, och totalt onödigt av Katrin.

Kommentarer
Postat av: Frida-Fia

Töntigt gjort av Katrin! Jag tycker synd om tjejen som skrev brevet... Bloggkommentatorerna gick på det först. Haha!

2009-07-19 @ 17:58:17
Postat av: Anonym

Varför skriver ni inte ut vem d är o länkar??!!

2009-07-19 @ 20:12:34
Postat av: Bloggtipsarna

Anonym - Därför att tjejen inte skrivit mailet offentligt, vi tycker inte det är schysst att outa någon i det sammanhanget./ Bloggtipsarna

2009-07-19 @ 20:26:21
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/
Postat av: Miss Attitude

Men shit jag läste det inlägget jag med och fattar inte vad det är för fel på den tjejen. Vem håller på så lixom? vad människor är törstiga på att förlöjliga andra människor och nedvärdera, varför?? Hon kan inte ha alla skruvar på rätt ställe.. jag tror fan inte det.

2009-07-20 @ 10:02:20
URL: http://missattitude.se
Postat av: Fanta

Vad annat att förvänta sig från en mediakåt blatte.

2009-07-21 @ 03:47:19
Postat av: Miss Attitude

Fanta: Onödigt att använda ordet blatte.. vad har det med saken att göra, väx upp nu.

2009-07-21 @ 10:05:24
URL: http://missattitude.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0