Coachteamet Blondinbella och Storstadspojken

Blondinbella och Storstadspojken är numera bloggcoacher och bloggansvariga på Spotlife. En dag i veckan ska de bloggare som har sin blogg i nätverket kunna nyttja någon av dem som coach. Åtminstone Blondinbella ska dessutom även syssla med att headhunta bloggar till Spotlife.

Ett annan nytt drag från Spotlifes sida är att ordna mer fester - så att deras bloggare ska umgås mer med varandra. Man får väl hoppas att det inte blir samma förvirring som sist de hade fest, dvs. att delar av festdeltagarna ansåg festen vara en ganska strikt affärsmiddag medan andra tyckte att det rörde sig om ett riktigt partaj. Det är ju trist om varje fest ska grumlas av tråkiga konflikter, smutskastningar och skriverier efteråt. Blondinbella får helt enkelt se till att det blir en blandning av bloggare som kommer bra överens - och som dessutom får veta vilken typ av fest de ska på.

Sedan den senaste festen har det ju skett en del förändringar när det gäller vilka bloggare som är med i nätverket - kanske ett steg i rätt riktning om Spotlife vill undvika efterspel i form av bloggsmutskastning vid kommande fester.

Kommentarer
Postat av: Nattis

Fast det var himla kul att läsa sen, speciellt tyskungens redovisning ;)

2009-04-01 @ 23:15:18
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0