Tyskungens musiksmak - och våran

För ett tag sedan hade Tyskungen Lasse Berghagens "En kväll i juni" som "Fredagslåt" i sin blogg. När vi läste det inlägget var det en av oss som lite glatt konstaterade att det finns fler med god smak. Fler sådana som gillar den låten. Men glädjen varade inte länge då bloggkollegan snabbt konstaterade att "Det är klart han är ironisk. Inte gillar han den på riktigt".

Jaha, då var man återigen ensam om att älska den...

Men nu står det klart. Tyskungen var inte ironisk. Låten är en av hans två favoritlåtar (om han nu inte är ironisk "igen"?). En av oss tycker alltså just nu att Tyskungen har mycket god smak. (Hans andra favoritlåt gillar vi nog båda två lite smått faktiskt).

Nu vet ni lite mer (än att den ena hejade på Sarah Dawn Finer i melodifestivalen och den andra på Malena Ernman) om vår musiksmak. Ena gillar Berghagens låt (bara just den låten alltså) - den andra inte. Vad tycker ni om låten?

Kommentarer
Postat av: Jons

hm,. jag tänkte också på det där. Men texten är bra skrivet av honom - märks att han är på gång igen - efter många månaders texter som nästan sugit skiten ur mig:)

2009-03-10 @ 21:33:50
URL: http://www.metrobloggen.se/jonaslindh
Postat av: Elin

Dennis kompis blev våldtagen och han uttalar sig om dödsstraff: http://dennism.se/min-kompis-blev-valdtagen/#Kommentarer

2009-03-10 @ 22:04:31
Postat av: Erika

Haha, den är låten är ju asgo :)

2009-03-10 @ 22:17:22
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: Katinka

Åhh, men den låten gillar ju jag med lite i smyg sådär...

2009-03-10 @ 23:41:32
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0