Blondinbella i stumfilm?

Blondinbella ska bli filmstjärna, i en ungdomsfilm som handlar om droger, kvinnomisshandel och olycklig kärlek. Inspelningarna startar i juni och premiären är beräknad till i höst.

Det var en ovanligt kort period från det inspelningen startar till premiären? Brukar man inte hålla på med efterbehandlingar och klippningar och redigeringar och allt sånt ett bra tag efter att inspelningarna slutar? Det låter alltså inte som en storfilm. Vi misstänker att det kanske inte är en sån stor budget i filmen eller ens några kända skådisar eller etablerad regissör inblandad. Men oavsett om Blondinbellas prestation blir flipp eller flopp så har filmteamet dragit en vinstlott som fått henne att vara med. Den uppmärksamhet och intresse som filmen redan genererat lär ju vara positivt. Folk vill se Blondinbella göra bort sig, eller folk vill se filmen för att de gillar henne.

Vi som såg Blondinbellas tv-dagbok är nog en aning skeptiska till hennes medverkan. Hennes talang att agera framför kameran, och att läsa repliker naturligt och flytande fanns helt enkelt inte med där. Men det här kanske handlar om en stumfilm. Det vore nog det bästa.

Kommentarer
Postat av: Kenny Starfighter

Hur ska hon hinna skriva klart sin bok nu då?

2009-05-10 @ 19:42:28
Postat av: anne

Hmm...Nästan så att jag tycker det var litet elakt det där, samtidigt som jag ler stort...

2009-05-14 @ 12:13:58
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0