Hemska cancer

Blondinbella berättar att en i hennes familj har cancer och att hon har det ganska jobbigt nu, men väljer att hålla det utanför bloggen och istället vara den starka och positiva tjej hon alltid är. Det är ju helt upp till henne vad hon väljer att blogga om och inte, men vi hoppas att hon gör det för sin egen skull och inte att hon försöker upprätthålla en fasad gentemot sina läsare för deras skull, för att hon tror de bara vill läsa om den starka och entusiastiska Bella. Det verkar i alla fall som att familjen stöttar varandra och pratar, och det är det viktigaste, att man inte går och bär på jobbiga och svåra tankar alldeles ensam.

Cancer är en hemsk och otäck sjukdom, och vi hoppas att det går bra för Blondinbellas sjuka familjemedlem. Om man läser i hennes kommentarer så är det nästan varenda en som har en egen historia om cancer att berätta - de har själva varit sjuka, haft en sjuk anhörig eller närstående som antingen besegrat eller gått bort i cancer. Så otroligt många är drabbade. Det handlar inte längre OM man drabbas utan NÄR man drabbas. Har ni en slant över så klicka in er till Cancerfondens sida och hjälp till att besegra cancer.

Kommentarer
Postat av: johan

Det där me cancer är aldrig roligt :/

2009-05-12 @ 19:35:26
URL: http://johanbliixt.blogg.se/
Postat av: Nattis

Fint av er att vända det till att skänka pebgar till cancerfonden. Visst är dte många som drabbas! Det är fruktansvärt men idag är nog egentligen ordet i sig otäckare än själva sjukdomen, för de allra flesta i alla fall. Den är många gånger botbar och tack vare pengarna som skänks till bl a barncancerfonden kan man lära sig att förebyggaoch bota ännu fler! :)

2009-05-13 @ 19:26:38
URL: http://www.metrobloggen.se/Magen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0