Storstadspojken...eller Modepojken kanske?

För ett tag sedan var Storstadspojken på galapremiär med sin flickvän Blondinbella - och med sin Kånken. Den senast nämnda var icke-önskvärd i flickvännens ögon.

Om man ska tro tidningen Expressen var det dock Storstadspojken som var den mest modemedvetne av dem - han var kanske rent av en av stilbildarna för den nya trenden. Kånken är nämligen den senaste "it-väskan".

Undrar när även Blondinbella dyker upp med en Kånken på galapremiär? Den dagen kan man nog konstatera att smeknamnet "kommunistpuckeln" har försvunnit för gott...

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag har precis börjat läsa bloggen http://crackthesky.blogg.se - En tjej på 18 år som har ett alkoholberoende. Ni borde kolla in den :)

2009-05-19 @ 01:50:49
URL: http://crackthesky.blogg.se/
Postat av: tia som kanske råkade krocka lite idag! nästan typ krockade med en bil idag!

Vilket roligt inlägg! Precis så där är det ju här i stan. En person dyker upp med någon nördig grej och hela Stockholm hakar på. Som pilotglasögon med vanligt glas. Helt plötsligt blev hela Stockholm närsynta och alla valde pilotbrillor... (och de flesta har nog vanligt glas)... Kånken kommer slå igenom stort! Jag känner det i hela kroppen :-)

2009-05-19 @ 08:00:08
URL: http://www.fyranyanseravrosa.blogspot.com
Postat av: Nattis

Så tvrät emot BBs göra-om. Jag menar om han är föregångare så skiftas "makten" i det hushållet. Kanske skulel han göra om henne istället? Fast han är kille det skulel han aldrig göra.

2009-05-19 @ 12:35:15
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter
Postat av: N som i Norrland

Tycker det är hysteriskt kul. Nils är ju ett geni. Det finns både snyggare och bekvämare väskor, men nä...en Kånken ska det vara!

2009-05-19 @ 18:58:55
URL: http://nsominorrland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0