Blondinbella i TV-rutan, varje kväll

Det var ingen statskupp på gång. Det var "bara" ett eget TV-program.

Blondinbellas TV-dagbok. Ett program som enligt Expressen inte ska visa en lika förskönad bild av Blondinbella som bloggen gör. Här ska det bli både hemmakvällar i soffan och bråk med Storstadspojken...

Om hon verkligen vill blotta sitt privatliv så här mycket så är det ju verkligen kul för henne med en sådan här storsatning. Vi hoppas programmet går bra och säger GRATTIS!


Vi hoppas hon klarar av att även fortsättningsvis hålla på någon sorts gräns för vad som är privat. Sådana som blottar precis allt finns det redan för många av. Men så starkt som Blondinbella varit emot program som "Sanningens ögonblick" så borde hon ju nu både kunna och vilja behålla lite privatliv. Och hon tänker väl fortfarande på hur hon vill bli ihågkommen när hon är 40 år och advokat?

(Och nu blev Blondinbella den första och enda att "få" fyra inlägg i rad hos oss. Men att Sveriges största bloggerska startar en egen TV-dagbok är ju nästan för stort för att utelämna)


Kommentarer
Postat av: fanny

COOLT! Det ska jag kolla på!

2008-12-15 @ 11:06:12
Postat av: Pelle

Såvitt jag vet så hade även Helan och Halvan en egen show en gång i tiden där nu nya knasigheter tas över av nya pajasar i en aldrig så föränderlig värld.



SMIIIILE,there is i new fucked up world tomorrow. :)



Pelle

2008-12-16 @ 00:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0