Linda Rosings Pragweekend

I torsdags åkte Linda Rosing som bekant på weekend till Prag tillsammans med filmteamet, "dejtingkillarna" och hennes fina vänner Alex och Bobby. Senast hon bloggade skulle hon strax sätta sig i taxin till Centralstationen - efter det har det varit tyst. (Det har ju varit lite mager uppdateringsfrekvens i bloggen på sistone - men det här är ju magrare än vanligt. Kanske datorproblem?)

Men "som vanligt" kan den som vill veta vad som händer på resan kolla in Alex blogg istället. Där finns mängder med inlägg från resan. Där kan man läsa om allt från att Linda varit på en lyxig utflykt med några av killarna till att "Fadde är det mest patetiska som går i ett par skor just nu. Sök hjälp snälla lilla människa." I Alex blogg finns dessutom många fina bilder. Prag är ju känt för att vara vackert och det verkar stämma.

Man kanske kan hoppas för Lindas skull att hennes bloggtystnad beror på att hon är upptagen - att hon funnit någon som är rätt för henne. Och därför hellre njuter av sällskapet i en vacker stad som Prag än att sitta framför datorn...

Kommentarer
Postat av: PetramedAochE

GRATTIS, ni har vunnit priset som Bästa Tipsblogg på PeramedAochE-galan!



Klicka här för att läsa motiveringen och för att hämta er award:



http://petramedaoche.blogg.se/2009/january/vinnaren-i-kategorin-basta-tipsblogg.html





Kram på er och ha en fortsatt trevlig kväll!

2009-01-17 @ 21:49:25
URL: http://petramedaoche.blogg.se/
Postat av: Alice

Skriver ni inte lite väl mycket om Linda och hennes resor och blogg? Ni skriver ju lika meningslösa inlägg om det som ni påstår att hennes blogg är. Jag har inte läst den själv, men enligt er har hon inget vettigt att säga men ändå skriver ni om henne titt som tätt?



Blondinbella har fortsatt bantningsdebatten med ett oerhört starkt inlägg idag, jag är förvånad att ni inte nämnt det än, jag fick rysningar och hon har fått över 1000 kommentarer på det.

2009-01-17 @ 23:51:04
Postat av: Nattis

Fortsätt uppdatera oss om Rosings meningslösa blogg så sippe vi andra gå dit! Det finns ju ett syfte med att ni skriver att inget händer! :)

2009-01-18 @ 02:15:01
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter
Postat av: Bloggtipsarna

Alice - Det stämmer att det inte händer så mycket just nu i Lindas blogg. Men det är många som har skrivit till oss och ändå vill att vi uppdaterar - så då gör vi det. :)



Blondinbellas inlägg kommer upp även det.



/Bloggtipsarna

2009-01-18 @ 08:55:27
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/
Postat av: Anonym

SLUTA INTE skriva om Rosing!

2009-01-18 @ 10:35:45
Postat av: I

Så fort Linda har något roligare att göra, skiter hon i att blogga, det är ju rätt uppenbart. Efter vad jag förstått så har hon redan en pojkvän. Programmet är en bluff som endast är till för att hon och hennes vänner ska få synas i tv och få gratis resor.

2009-01-18 @ 10:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0