Upp som en sol ner som en pannkaka?

I höstas sken solen på Tyskungens blogg. Besöksantalet var högt, han hyllades av läsarna, han vann blogg-SM och (inte minst) han blev årets bloggstjärngosse.

Sedan hände något. Han skriver själv att bloggen är i en svacka. Och det är väl sant. Men nu verkar det som att han allvarligt funderar på att lägga ned bloggandet. Om bloggen blivit en belastning, en plåga - så bör han ju självklart lägga ned den. Men vi tycker det är tråkigt.

Tyskungen när han är som bäst, det är ju kanske synonymt med den svenska bloggvärlden när den är som bäst.

Klaus, vi hoppas därför att du blir kvar. Om du för en tid struntar i statistiken och bara skriver när du känner för det - och om vad du vill. Om du glömmer allas våran väntan på de "stora ögonblicken". Kanske skrivglädjen och inspirationen återvänder då?

Eller - kanske du borde ge efter och låta din blogg bli en "riktig "pappablogg. Din vardag är ju fylld av inspiration till detta - och dina inlägg som redan är av den typen är ofta både roliga och berörande. Vi har sagt det förut och säger det igen - att skriva en pappablogg (eller mammablogg) är inte synonymt med att ha en dålig eller intetsägande blogg. Vi tror du skulle kunna göra det riktigt bra. Liksom - du blir en Ninni istället för en Alex.

För som det är nu blir det en blogg som försöker vara något annat än den är. Känns det som. Vi gissar dessutom att "pappa-blogg-läsarna" inte riktigt hittat till dig - och att många av dina läsare från i höstas (då bloggen såg lite annorlunda ut)  tycker att det stora antalet inlägg om det som utgör störe delen av din vardag- dina barn - inte är det mest intressanta att läsa om.

Om inte annat...det blir väl en bok iallafall?


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Finns en award att hämta hos mig till Bloggtipsarna!! ;-)

2009-01-24 @ 21:15:18
URL: http://www.muppsan.com
Postat av: ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Man ska ju bara blogga om det känns kul för det märks ju direkt när man krystar fram ett inlägg. Men jag håller med er helt och hållet Tyskungens pappa-inlägg är roliga och bra.



Jag har själv övergått från en allmänt modeblogg till mer en mammablogg. Visst tappade jag en del läsare men jag har fått igen många fler känns det som! :)

2009-01-24 @ 21:38:22
URL: http://bambi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vore synd om han lade av. Han är en av dom där kloka, raka och genuint skickliga som behövs i bloggvärlden.

2009-01-24 @ 22:40:32
URL: http://cpmamman.blogspot.com
Postat av: Towe

När jag ändå är i farten kan jag passa på att bumpa lite. Har idag sagt vad jag tycker om då man hånar CP-skadade ;/

2009-01-24 @ 22:48:16
URL: http://cpmamman.blogspot.com
Postat av: BaraJohan

Bloggvärlden i Schweden vore bra så mkt mer trist utan Klaus och Tyskungen

2009-01-24 @ 23:52:08
URL: http://barajohan.wordpress.com
Postat av: Anonym

Det hade inte varit någon förlust för världen

2009-01-25 @ 10:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0