Beat It Stockholm

Då var danshyllningen till Michael Jackson genomförd och filmer börjar läggas upp på olika bloggar, så bland annat hos Popjunkien.

Vi tycker de lyckades riktigt bra, det blev många deltagare, synkad dans och ett maffigt intryck. Kolla in resultatet här.

Kanske man hade önskat att det inte stod en stor publik och inväntade dansen redan innan den började. Och kanske dansarna hade kunnat vara lite mer utspridda i inledningen till den dans som genomfördes på Sergels torg, men det är petitesser. Hatten av för Bounce och alla andra som deltog i denna hyllning.

Vi säger det igen. Tänk om Michael Jacksom hade fått uppleva all denna kärlek och dessa hyllningar för några månader sedan istället för nu när han är död.

Som Anders Nunstedt så träffande skrivit i Expressen: "Underligt nog är dagarna efter hans död en slags comeback. Hans musik har fått upprättelse, hans karriär har fått den respekt den förtjänar. Människor världen över har valt att minnas artisten Michael Jackson. Ingen självklarhet med tanke på alla frågetecken och skandaler som kantat hans liv. Döden var ett högt pris att betala, men i dag tror jag att han ler i sin himmel."

Kommentarer
Postat av: Fia

Shit vad coolt! Heja Bounce och alla medverkande!

2009-07-09 @ 13:09:46
Postat av: Maria

Ja man får verkligen hoppas MJ ser allt från sin himmel, så tragiskt att han inte fick höra alla fina ord medan han fanns kvar här.... kanske hade det inte behövt sluta så här då...

2009-07-09 @ 13:50:38
URL: http://wishfulthinking.blogg.se/
Postat av: leo

Riktigt coolt.

2009-07-09 @ 14:52:06
Postat av: Bloggtipsarna

Maria - Ja det hoppas vi med :)

2009-07-09 @ 22:01:54
Postat av: Nattis

Ja håller med! Att gå från 4 st dansare till flera hundra var en liten miss men det var grymt coolt annars! Dansarna skulel stått längre bort och strömmat ner efterhand istället. Perez Hilton har till och med länkat! :)

2009-07-10 @ 00:05:03
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0