Allt Linda Rosing gör blir fel

Det kan man ju konstatera när man läser hennes blogg, och de kommentarer hon får. Nu gäller det hennes julfirande, hon firar med vänner utan sina barn och det är ju förstås jättehemskt. Att barnen firar med sina pappor tycks inte vara relevant i sammanhanget.

Sen är det också fel att hennes vänner inte syns på bild, existerar ens hennes vänner spekuleras det i. (Förmodligen är det samma människor som brukar klaga på att hennes andra vänner Jannike, Alex Erwik och Bobby endast är hennes vänner för att få synas på bild.) Men tror ni inte att det är just såna vänner Linda behöver? Vänner som inte söker strålkastarljuset utan är hennes vänner och stöttar henne utan att själva synas och vara med på bild?

Det är också fel att hon köpt en dyr klocka åt sig själv i julklapp, lägg pengarna på barnen istället, och var har hon förresten fått sina pengar ifrån? Och så har hon den fräckheten att avsluta julafton med en drink. (En 35-årig kvinna som firar julen barnfri kan väl gott få dricka lite drinkar?) Hon har inte heller skrivit "God Jul" till sina bloggläsare. Ni hör ju vilken hemsk människa hon är.

Det verkar som att det inte spelar någon roll vad Linda Rosing gör, allt blir fel ändå. Vi önskar i alla fall henne ett riktigt skönt julfirande, och att hon mår bra i det hon gör. Vi hoppas också att alla som inte gör annat än skriver elaka hatkommentarer får något annat än bittermandel i gröten framöver.

Kommentarer
Postat av: nina kanin

Det är ren mobbning mot Rosing, kan inte folk bara låta henne vara ifred?

2008-12-25 @ 13:26:36
URL: http://ninakannin.se
Postat av: Anonym

GO LINDA!

2008-12-25 @ 13:33:27
Postat av: Babbi

Jag läste att hon hade en livscoach nu, hoppas att den kan hjälpa henne

2008-12-27 @ 15:20:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0