Party!

Om igår var dagen då de flesta valde att fira en lugn jul med familjen så är idag en dag som präglas av partyoutfits, champagne och utgång.

En av de, som viker juldagskvällen åt utgång är Kissie. Hon har klätt sig enkelt men snyggt och är dessutom väldigt nöjd med sitt "barbiehår". Många som kommenterat hos Kissie har reagerat på hur stora bröst hon ser ut att ha på bilden. Någon misstänker till och med att hon photoshopat dem. Vi håller med om att de ser onaturligt stora ut, men kan inte förstå hur någon kan tycka att hon, bland annat på grund av brösten, ser ut att vara mullig. Kissie är väl ändå en smal tjej?!?

En annan blondin som satsar på utgång ikväll är Blondinbella. Hon har laddat upp med solarium och bad. I sann "Blondinbellaanda" inleddes hennes kväll sedan med champagne. Vill ni träffa på henne ute ikväll/natt så bege er till Grodan eller White Room. Snygg är hon ikväll iallafall (åtminstone från midjan och uppåt, nederdelen på klänningen(?) syns inte), men vi håller med de som kommenterat och skrivit att hon kanske borde ha minskat ner lite på det vita i ögonvrårna.

Även "sex- och kärleksbloggaren" Towa Lindberg tillbringar denna kväll ute. Klädd i en röd outfit, inklusive röd rosett på huvudet. Det syns inte så mycket av kläderna på bilderna, men man kan iallafall dra slutsatsen att det är en ganska lättklädd Towa som går ut.

Mogi inleder med bio men ska sedan fortsätta ut i Stockholms nattliv. Om Towa är den "lättklädda" av dessa bloggare så kan man säga att Mogi är den "påklädda". Men kanske är det så att något plagg åker av efter bion?

Självklart är det inte bara "kändisbloggarna" som går ut en kväll som denna. För den som vill kolla in hur andra tänkt klä sig ikväll kommer här även outfits från några andra "mindre" bloggare.
Ida, med bloggen "I en 4:a på 103 kvm" klär sig i helsvart.
Sofie, med bloggen hotstuffs.blogg.se har på sig en outfit inspirerad av skådespelerskan Becki Newton.
"Linnsssan" bär svart men med färg på skorna.
Jennie med bloggen "Skattkistan" klär sig i blått och svart.

Vi hoppas alla får en riktigt lyckad kväll! Skål!

En som är känd för sina skandaler och fester, men som ni inte lär springa på ute ikväll är Linda Rosing, Hon tillbringar juldagen med att ta det lugnt och vila upp sig så att hon ska vara pigg imorgon när hon ska fira jul med sina barn. Det låter ju rätt klokt...

Kommentarer
Postat av: kickboxarn

får man efterfråga lite bra mellan-dags-rea-tips? vart ska man leta? vart finns det bra erbjudanden?

mvh

2008-12-26 @ 00:20:26
URL: http://enkickboxares.blogg.se/
Postat av: Ida

Tack för omnämningen och länkningen! MVH Ida

Postat av: sofie

vad kul att ni skrev om mig :) jag lovar alla hade säkert en super kväll :)

2008-12-26 @ 18:56:04
URL: http://hotstuffs.blogg.se/
Postat av: emmy

jag blev lite förvånad, ALLA bloggare verkar gå ut runt jul. Har de inga mysiga familjer? Hehe...jag spenderade minsann både julafton och juldagen med mina nära och kära, inte med ikända på en bajsnödig krog, haha. Det var trevligare att ha massa sex med min baby faktiskt.

2008-12-26 @ 22:00:21
URL: http://www.metrobloggen.se/sexiness

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0