Krig i bloggvärlden

Ett tredje världskrig har startat. Eller kanske inte ett världskrig men åtminstone en fight i sandlådan.

Kriget började med att en intet ont anande Fotbollsfru bloggade om den stora bonus som hennes sambo får för att han sparkar på en boll. Av de 180 000 kronorna tänkte sig Fotbollsfrun (som alltså är sambo) att 170 000 kronor skulle in på ett fasträntekonto. Säkert ett klokt investeringsval om man frågar någon kunnig. Tryggt och bra.

MEN, detta sågs inte med blida ögon av bland annat  Bloggkommentatorerna, som tyckte att Fotbollsfrun har för mycket pengar och antagligen inte vet hur det är att vara fattig. De skrev ett inlägg om detta. Ett inlägg (som hade en bismak av avundsjuka) och blev startskottet för kriget.

Fotbollsfrun blev minst sagt förargad av bloggkommentatorernas inlägg (med rätta kan man som utomstående betraktare tycka). Kriget var nu i full gång! Fotbollsfrun har minsann arbetat både på förskola och McDonalds, och bara för att hon just nu har pengar tänker hon inte bränna dem på att åka till Thailand och kolla in hålögda ormar. Och hon är "SÅ JÄVLA FÖRBANNAD".


Bloggkommentatorerna replikerar. Avundsjukan blir allt tydligare. "Om man kan spara 170000kr så har man uppenbarligen inga hål att stoppa pengarna i. Det var det folk irriterade sig på och det kan jag förstå. " 
Ja men då förstår vi...såklart man blir irriterad på folk som inte har hål att stoppa pengar i, det är ju en hemsk synd att inte ha det,...alla blir väl irriterade på sånt...eller? Inte.

Och nu tränger sig ännu en krigare in i sandlådan. Blogganalysen stormar in med näven full av sand och ropar att "avundsjuka gör en ful!".

Bloggkommentatorerna verkar lite irriterade och skriver att "nu kommer det en ny kommentator och lägger sig i det hela". (Varför fick dom inte slåss färdigt för sig själva?) Sen fortsätter dom skriva och det visar sig att det nog inte var just det här med Fotbollsfruns pengar som var hela problemet. Själva fotbollsfrun har ju gått och förändrat sig på ett sätt som Bloggkommentatorerna inte gillar. Hon har blivit för präktig. Hon vill inte ha barnen på dagis. Hon har rent av blivit Linda Skugge.

Fler Fotbollsfruar och Linda Skugge åt folket tycker vi!! Och må de leva lyckliga trots att de har mer pengar än oss.

 


Kommentarer
Postat av: blogganalytikern

Ni är bättre än bloggkommentatorerna på att länka och det tackar jag för ;-)



Bara därför bjuder jag på det roligaste jag sett på otroligt länge,

http://www.1000apor.se/content/super-swede?page=1

2008-11-05 @ 23:02:34
URL: http://blogganalys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0