Hem och trädgård

Nu när våren kommit på riktigt är det många som ägnar allt mer tid åt olika trädgårdssysslor - rabatter rensas, blommor planteras, olika små byggprojekt sätts igång, uteplatser dekoreras och en ny grill inhandlas då fjolårets rostat söner. Då kan det vara roligt med lite inredningsinspiration även för trädgården.

Henrick Erikssons blogg "Henricks tankegångar" fokuserar på inredning - för både hem och trädgård. Bloggen är ganska nystartad men redan nu kan man dra slutsatsen att killen är bra på att leta fram snygga inredningsprylar. Även om allt inte är sådant som vi har råd med så är det härligt med inspiration. Som stolen från  Kilian schindler - är den inte underbar? Skulle gärna byta ut våra plastiga hopfällbara "standardstolar" mot några sådana...  För att inte tala om den här bokhyllan och lampan...

Förutom snygga prylar innehåller bloggen även planteringstips, recept på godsaker tillagade av ogräs(!), snyggt porslin och mycket annat. En härlig blandning som vi kommer att besöka fler gånger.

Kommentarer
Postat av: Tove

Inspirerande!

2009-04-27 @ 21:36:40
URL: http://ruffsets.blogg.se/
Postat av: VIKTORIA TOMIC.SE

Den måste jag titta närmare på :)

2009-04-29 @ 11:26:24
URL: http://viktoriatomic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0