Inte den rätte för Rosing

Finalavsnittet igår var så rysligt så det kröp i kroppen. Det var ju inte direkt någon överraskning att Linda skulle välja Hugo, det har man kunnat läsa på många ställen en längre tid, men vi fattar inte varför. Det är inte heller någon överraskning att de inte längre är ett par.

Även om hela programserien har varit usel, så nådde det här avsnittet höjden av pinsamhet. Hemmafesten hos Linda med de tre som kröp upp i sängen och åt popcorn och sa "åh vilken bra låt" och grannen som knackade på och inte kunde sova var på samma nivå som de fester vi hade hemma när vi var 15 år och mamma och pappa var bortresta. Samtidigt glassade Bobby och Alex runt och minglade med lite Finest-folk som fick visa upp sig i teve. 

Varför vill en 35-årig kvinna dejta en pojke på 19 år som bor hemma i pojkrummet hos mamma och pappa? För att han har så len hud och luktar så gott, som Linda själv sa  i programmet. (Så brukar vi för övrigt prata om små bebisar och inte om våra män, men det är ju vi det..) Är det på de kriterierna hon valt sina tidigare partners är det ju inte så konstigt att hon haft svårt i sina relationer.

Det känns som att programmet medvetet gjorts pinsamt. Alltifrån originalen till killar och den hånfulla speakerrösten har handlat om pinsamhet och förnedring, och vi fattar inte hur Bobby och Alex kan vara stolta och nöjda med programmet och sina val när samma program har framställt deras vän Linda på ett så ofördelaktigt sätt? De enda som framställts på ett positivt sätt är just Bobby och Alex.

Att man inte ens skyller ifrån sig på produktionen, eller att kanal 5 styrde, eller att det är vinklat gör oss riktigt förbryllade. Vi tycker ju ändå att både Bobby och Alex har verkat vara fina människor som månar om sin vän Linda, men det går inte ihop med att samtidigt vara stolta över programmet?


Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly-bloggen på nätet! ♥ ♥ ♥

Haha.. min sambo sa precis samma sak när hon sa att Hugo "luktade så gott och hade så len hud"! Lät precis som om hon pratade om en bebis!

2009-04-01 @ 09:55:33
URL: http://bambi.blogg.se/
Postat av: EM

Hennes ihåliga "försäkran" av att hon var jättekär i Hugo tyckte jag var hemsk! Det tillagda "eftersnacket" var så ihåligt att det var tragiskt och dessutom en lögn "Vi dejtade ett tag men det fungerade inte" säger hon. Vi var aldrig tillsammans, säger Hugo

Då är det bara att vänta på bekräftelsen. Hon var aldrig singel, hon letade ingen partner, hon var redan upptagen av Peter T, hon var i Sälen med Basic E, hon tog bort kommentarsfunktionen på bloggen när avslöjandena började komma och honbor (relativt ofta) på Wallingatan.



Kommer det fram så har Alex E förbrukat all sin trovärdighet för INGEN kommer att tro på att han (och Bobby) inte visste att det inte var fair-play redan från början. Ett "kul" sätt att få resa på Femmans bekostnad, kanske?!?!?

2009-04-01 @ 10:15:32
Postat av: Miss Attitude

Det va bland det sjukaste och löjligaste programmen jag nånsin sett.. hon är ju bara så pinsam, tycker hon om att få folk att avsky henne, att se henne som en vidrig person.. det verkar så.



att ens hångla med en 19 åring när man är en kärring på 35 år, har dessutom en tonårsdotter som är 4 år yngre än killen, ja alltså jag saknar ord till den lilla vidriga joker-ankan.

2009-04-01 @ 11:20:51
URL: http://dkqa.blogspot.com
Postat av: Nonsensakuten

Har inte sett en sekund av det men av alla kommentarer att döma verkar det ha varit en värdig, svensk arvtagare till Anna Nicole Smiths gamla dokusåpa.

2009-04-01 @ 11:54:35
URL: http://nonsensakuten.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Enligt alla rykten var ju allt bara fejk med, hon hade redan kille och gjorde det för att det var 'en kul grej'. Men rykten är ju rykten, och man vet hur det är med sånt ;)

2009-04-01 @ 19:42:27
URL: http://www.cocoss.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0