Robinson-Mika i bikini

Mika har plåtats i bikini och baddräkt, och bilderna finns till beskådning på Aftonbladet. Bilderna får mycket kritik för att hon ser alldeles för mager ut, och det största felet tycks vara att hon har för lite former för att kunna modella underkläder och bikini.

Men hon ser ju ut så? (Och hon är till och med "rundare" än vi är vana att se henne i bikini i tv-rutan på lördagkvällarna.) Det är väl på något sätt positivt med en baddräktsmodell som inte ser ut som alla andra - dvs trådsmal men med byst och rumpa. Det borde finnas utrymme för alla sorter - både benigare och tjockare.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag tycker hon är jättevacker!

2009-04-18 @ 17:35:18
URL: http://shopaholicbloggen.se
Postat av: FRÖKEN GRÖN

Just det. Det måste finnas modeller av alla sorter för att representera kvinnorna som skall bli lockade att konsumera - runda som smala.

2009-04-18 @ 17:38:51
URL: http://kirkemandragora.blogg.se/
Postat av: jimmy

jag tycker hon är skit ful!! så jävla spinkig och äklig

2009-04-18 @ 18:58:33
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

Jag tycker hon är jätte vacker. Jag får ofta kritik för att jag är för smal när jag modellar i kläder som inte täcker precis varje centimeter av kroppen eftersom min kropp (citat:) "Inte har några former" och "skulle grävas ner i ett hål istället". Tyvärr så är det i Sverige fritt fram att klaga på dom som är smala och har naturligt små former. Konstigt nog klagar folk inte lik mycket på tjejer med D-kupa och 60cm midja som tjejer med A-kupa & 60cm midja :S



MYSKO!

2009-04-19 @ 09:23:30
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: Nattis

Äkta, riktigt och naturligt! SÅ ska det vara :)

2009-04-22 @ 12:29:53
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0