Vårsol

Det har varit en solig och fin vårdag på många håll idag. Och det märks bland bloggarna. Det känns som att ALLA bara har passat på att njuta i solen idag.

Blondinbella ser somrigast ut av dem. Barfota och i shorts och linne har hon njutit av solen på balkongen. Före solandet unnade hon sig en "lyxa till mig själv dag". Något hon tydligen alltid brukar göra dagen innan hon reser bort. Låter härligt tycker vi. Kanske rent av något att ta efter - men det får nog bli utan det där schampot för 1 895 kr som Blondinbella använt. Vi vill ju ha kvar lite pengar att spendera på resan också. :)

En annan bloggare som även hon tillbringat dagen i solen är Elita. Promenad blev det för hennes del. Liksom för Linda Rosing. Inget ovanligt med det. Hon har promenerat mycket de senaste dagarna. Det verkar vara en sån period i hennes liv just nu. Alltså en period då fokus ligger på hemmakvällar, motion och att träffa barnen. Vi hoppas den håller i sig länge  den här gången.

Även Kissie har passat på att njuta av det fina vädret. Hon åkte iväg till sin mamma för att umgås med sitt lilla bebissyskon på mammans tomt. Eller inte. Vi glömde att bebisen inte är Kissies syskon utan bara hennes mammas barn. Självklart var det hunden som Kissie lekte med på tomten.

Tyvärr hör vi själva till de stackare som varit för uppbokade med annat just idag för att kunna vara ute och njuta av solen. Men det kommer ju fler soliga dagar hopas vi. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

checka min blogg; www.elinarnehed.blogspot.com

2009-04-11 @ 22:16:34
URL: http://elinarnehed.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0