Överraskande bra

Det finns en blogg som vi har följt en längre tid, men aldrig tipsat om då den egentligen inte gjort något större väsen av sig. Anledningen till att vi började följa den är på grund av blogginnehavaren som vi i ärlighetens namn inte tyckt var den skarpaste kniven i lådan efter hennes medverkan i Baren och hur hon framstod där. Det var alltså inte med positiva känslor vi började läsa hennes blogg, utan mer av den sorten "få se vad hon kommer att provocera och skriva för knasiga saker som vi får skratta åt"-känslor.

Men Anna Dabrowski med sin Vilse i Vegas-blogg har faktiskt överraskat oss, och vi tycker den är riktigt bra! Hon verkar vara både en gullig och ödmjuk tjej, så vi har helt omvärderat vår syn på henne. Hon bloggar från sin vardag i Las Vegas där hon bor tillsammans med sin pokerspelande kille Ken Lennaard. Hon uppdaterar flitigt och bjuder på massor av bilder från Vegas och andra platser de besöker, en lite annorlunda USA-rapportering om man så vill. Helt enkelt en skön blogg av en skön tjej!

Kommentarer
Postat av: ida UNG MAMMA

BRA TIPS!

2009-08-06 @ 20:50:24
URL: http://gotteochvi.blogg.se/
Postat av: Färjan-Ruth

Romantik på topp! LINDA ROSING HAR FÖRLOVAT SIG! Jag tipsade blogg kommentatorerna också. Bloggade nyss om det i min blogg. Hoppas ni gillar tipset! Det är underbart! Grattis LInda och Peter!

2009-08-09 @ 08:16:31
URL: http://boatpastor.wordpress.com
Postat av: Färjan-Ruth

Linda Rosing har förlovat sig. Skriv om det! Färjan-Ruth

2009-08-09 @ 08:17:31
URL: http://boatpastor.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0