Kissie dissar Storstadspojken

Kissie sågar "blogghoror" - bloggvärldens motsvarighet till golddiggers som bara vill vara vän/ihop med en storbloggare för att själva bli kända bloggare. Hon skriver ödmjukt VIsst, det är ju få på toppen men vi som är det vet om detta..

Se bara Nils, blondinbellas pojkvän som tror han är känd för hans pyjamasklänning, nej så är inte fallet.. När ska han få en fet smäll så han fattar vart han är? Suck..


Det verkar som om Kissie tar saker på lite för stort allvar. Tror hon att allt i hela världen fokuserar på blogg? När Storstadspojken spanade in Blondinbella förra året så hade han en tanke i huvudet - att bli ihop med henne för att själv kunna starta en blogg och göra den till en av Sveriges största. Det låter ju troligt.

Hur som helst så har han en läsvärd och rolig blogg, och det kan man inte säga om alla storbloggare. Visst har han fått många läsare tack vare sin flickvän, men han har också fått många läsare TROTS sin flickvän. Det är inte automatiskt placeringen på Bloggportalens topplista som avgör om en blogg är bra eller inte. Det hoppas vi att du inser Kissie....

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Men herregu' hon måste ju ta ett kliv in i den RIKTIGA världen där man väljer vänner och flickvänner/pojkvänner utifrån andra kriterier än besöksstatistiken....

2009-02-15 @ 17:31:13
URL: http://bambi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej =) tänkte höra med er om vilka bloggar ´ni följer? kram

2009-02-15 @ 18:12:21
URL: http://annaelisabethlinde.blogg.seanna
Postat av: Bloggtipsarna

Vi läser massor av bloggar, både stora och små, många följer vi dagligen och andra kollar vi in lite mer sporadiskt... Men många bloggar blir det! :)



/ Bloggtipsarna

2009-02-16 @ 21:30:32
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahahhahaa lilla alexandra...

2009-02-17 @ 22:16:23
URL: http://telianen.blogg.se/
Postat av: Nattis

framför allt verkar hon ta sig själv på lite för stort allvar. Kallas hybris

2009-02-19 @ 01:22:26
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0