Spotlife - dagis eller "mediaföretag som hjälper bloggare att synas"?

Efter lördagens fest börjar man ju faktiskt undra hur det står till. Visst är det väl vanligt med lite småkonflikter på exv. de årliga julfesterna som förekommer på alla arbetsplatser. Men ett sånt konfliktfyllt "hönshus" som Spotlifefesten verkar ha varit är nog svårt att uppnå.

Visserligen har många av festdeltagarna haft den goda smaken att inte hänga ut andra efter festen. Men i många bloggar har glåporden haglat.

Mogi kallar Tyskungen för Pygmeunge och "golvmops". Dessutom skriver hon att han är falsk. En annan festdeltagare som enligt Mogi är falsk är Towa. Towa som dessutom skämde ut sig genom att var packad på en "affärsmiddag".'
 
Tyskungen skriver att Mogi klär sig som en 45-årig mellanstadielärarinna. Att hon saknar självdistansen. Att hon inte går som normala människor. Att hon älgar. Tyskungen konstaterar sedan att DennisM "är precis lika ofattbart dum i huvudet som jag misstänkt hela tiden." (Tyskungen skriver dessutom en hel del positiva saker om festdeltagarna - en eloge till honom för att han är man nog att ändra uppfattning och stå för att han trott fel om folk. Amir som han tidigare drivit med visade sig ju vara en trevlig kille.)

Towa håller med Tyskungen om att Mogi är som en gammal dam och skriver "En dam, ja en gammal dam i en ung kropp vars namn börjar på M är mer patetisk än vi var fulla igår. Spotlifes lilla Mogi. Vi har haft ihop det förut, nej inte sexuellt då hon aldrig skulle kunna tänka sig att ens pilla på sin egna lilla kropp för att det är för snuskigt."

DennisM skriver ett helt inlägg om Tyskungen där han anklagar honom för att vara falsk och dessutom skulle behöva gå på en lång diet. Han anklagar dessutom Tyskungen för att komma med otrevliga kommentarer.

Utan att lägga någon värdering i vem som har "rätt" eller "fel" så kan vi iallafall konstatera att feststämningen verkar ha varit mindre trevlig i vissa läger. :)

Men många är nog de Spotlife-bloggar som fått uppsving i statistiken igår. Så visst har de fått "hjälp att synas" även fast de själva i viss mån dragit ner arrangemanget till dagisnivå. Eller kanske snarare gett sig sjäv hjälp att synas.

Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHAHA DAGIS! =)

2009-02-02 @ 10:08:20
Postat av: Duracellmamman

Är bara snabbt inne med en härlig Måndags kram!!



Önskar Dig en underbar vecka!!



Massor av kramar!!!



2009-02-02 @ 10:37:10
URL: http://duracellmamman.se/
Postat av: Anna

Känns ganska bra att jag inte var på den festen =)

2009-02-02 @ 10:40:40
Postat av: mumari

Ja, det var ju synd att festen/middagen som faktiskt var riktigt snyggt ordnad av spotlife skulle anses så stel att den behövde livas upp med total fjårtisfylla. I övrigt så var middagen kanon.

2009-02-02 @ 10:41:43
URL: http://mumari.se
Postat av: Anonym

Ja det är så typiskt det där. Hur några enstaka fylltrattar kan dra ner helhetsintrycket av en annars trevlig fest =(

2009-02-02 @ 10:44:53
Postat av: ♣ SOFUCKT - EN GALEN FOTOBLOGG ♣

det är verkligen töntigt hur dom håller på alltså. Men som nu sa, dom har ju fått massor med nya besökare :D

2009-02-02 @ 10:57:26
URL: http://sofuckt.blogg.se/
Postat av: Marre

Ingen inlägg om Catya ochg hennes underbara och hatade blogg? Hon är ju verkligen blogg värd att läsa ;)

2009-02-02 @ 11:09:03
URL: http://justmarvelous.blogg.se/
Postat av: Daniel

När svensk bloggdrama e som bäst!

Värsta Varuhuset! :)

2009-02-02 @ 12:21:35
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Alexandra

Det var en jättetrevlig middag med en massa falska bloggare som låtsas vara trevliga mot varandra där och sedan när de kom hem framför datorn så blir det en massa häcklande istället.

Dock är vissa bloggare helt underbara i verkligheten men vissa är riktiga svin enligt mig.

2009-02-02 @ 12:46:50
URL: http://shopaholicbloggen.se
Postat av: Lina

men gud det är så larvigt alltihop! hahahha... men visst bloggarna är ju 17 åringar som inte lärt sig vett och etikett än... själv är man en 25 årig "gammal" bloggare...

2009-02-02 @ 13:58:56
URL: http://linahartman.blogg.se/
Postat av: Nattis

Tyskungens kommentar om hur mycket DennisM äter var helt underbar! :)

2009-02-02 @ 22:23:44
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0