Antikrundan

Fler än vi som kollade in Antikrundan på TV igår?
Programet har som bekant en enorm dragningskraft. Skyhöga tittarsiffror. Man skulle kunna tro att svenskarna är ett ovanligt antikvitetsälskande folk (det kanske vi är förresten?).

Hursomhelst, nu har Sara som har bloggen "Bättre begagnat" tagit Antikrundan-tittandet till en ny dimension. Under gårdagens program genomförde hon en "liveblogg". Tänk vad perfekt om man sitter ensam framför TV´n och saknar det där "kommenterandet" som på något sätt nästan är obligatoriskt när man kollar på Antikrundan. Eller om sällskapet i TV-soffan inte är så engagerat som man önskat. Eller om man inte har tillgång till en TV (i och för sig missar man synintrycken då livebloggen av ganska naturliga skäl inte innehåller bilder - men vadå, folk "lyssnar ju på hockey" på radio).

Ett kul initiativ som vi hoppas återkommer. Vi missade tyvärr gårdagens liveblogg. Upptäckte den direkt programmet hade slutat, vilket ju är ett bra betyg till "Bättre begagnat" som helhet - efter Antikrundan väcktes upenbarligen ett omedvetet sug att besöka just den bloggen. :)

Kommentarer
Postat av: plusan

Intressant.

Det finns en annorlunda "antikrunda".

Kommentera gärna

2009-02-06 @ 09:30:22
URL: http://www.plusan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0