Nyårslöften

Så här på årets första dag är det många som passat på att lova olika saker. "Sluta röka" och "börja träna" är nog två av de vanligaste löftena. Men det finns många varianter...

Vi har kollat upp vad bloggarna - både kända och okända - har lovat inför det nya året.

Fadde är inte riktigt nöjd med sitt 2008, men lovar att 2009 ska bli desto bättre. Han verkar inse att det blir en hel del jobb, "Det behövs en hel del ändringar för att nå bästa möjliga resultat. Jag kommer lägga ner all energi på att lyckas med det jag får kalla för ''operation återhämtning.'' Det är inga höga odds jag har att tampas med, men jag ska lyckas. Det skall jag bevisa för alla."  Vi önskar honom lycka till och hoppas att han lyckas med sina föresatser.

En som redan tvivlar på att hon ska kunna hålla sina löften är Kissie. Hon har fyra löften varav ett är att ta det lugnt med festandet - och just det verkar hon se som en utmaning. Att hon ska åka upp en placering på bloggtoppen verkar hon däremot inte känna sig tveksam inför.

Dominika lovar att tjäna mer pengar nästa år, och att alltid ha städat hemma. Hon ska dessutom (eventuellt) börja träna och så har hon bestämt sig för att vara glad. Vi ser nog en svårighet i att uppfylla alla löften... att tjäna mer pengar lär innebära att hon jobbar mer... och då blir det kanske svårare att vara glad.... svårare att hinna träna och hinna städa... men kanske lättare att anlita städhjälp om hon tjänar mer förstås...

En som däremot lovar att städa mindre är Alexandra Pascalidou.

Innehavaren av bloggen "Liten Frö" skrev redan för några dagar sedan att hon aldrig har vgett ett nyårslöfte. OM hon skulle bryta traditionen och ge ett i år skulle det kanske bli "att försöka vara lite snällare mot mig själv, och inse att jag inte måste vara "Fröken Duktig" hela tiden."

Om "Lisa Bouviers" löften införlivas så är hon någon vi kommer att höra talas om under år 2009. Hon önskar nämligen bland annat att hon ska "ta över världen som popstjärna, bloggare och stilikon." Så lägg det namnet på minnet - om ett år är det kanske väldens mest omtalade...vem vet egentligen? :)

Floweret har ett lite udda nyårslöfte, hon ska försöka att undvika alla program på tv som önskar att hon ska ringa in och rösta. (Med undantag för sista deltävlingen av melodifestivalen som hon tänker kolla på och rösta på BWO.) Annars tänker hon låta bli att kolla, och läsa böcker istället . Vi säger som hennes sambo, det blir ensamt för honom i tv-soffan..... :)

Ett annat nyårslöfte med tv-anknytning står Sanna för. Hon lovar att söka till Ensam mamma söker, om det kommer tillbaka i rutan. Då får vi väl hoppas att hon inte hinner träffa någon innan dess, då blir det svårt att hålla det löftet...

Wirre har som nyårslöfte att skaffa ett husdjur.

Tidningen Metro har sammanställt några bloggares nyårslöften. Där kan man bland annat läsa att Hanna Fridén har en förhoppning om att hon ska sluta vara en "pessimistisk surmört.

Hur stor är då chansen att alla dessa löften ska hållas? Inte så stor verkar det som...ska vi tro statistiken kommer endast ungefär en av fem att hålla sina nyårslöften.

Kommentarer
Postat av: Anonym

orka? skaffa egna löften istället

2009-01-01 @ 13:54:01
Postat av: virre

komme förmodligen inte hålla nån av mina löften

2009-01-01 @ 18:57:27
URL: http://virrehelaveckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0