En japansk turist? Nej, nej, det är bara en bloggare

Förr brukade det lite (kanske lite fördomsfullt) skämtas om de japanska turisterna som springer runt på stan med kameran i högsta beredskap. Som fotograferar allt som kommer i deras väg.

Håller dessa nu på att konkurreras ut av bloggarna? Hur vanligt var det för 5-10 år sedan att man såg en restauranggäst fotografera maten på tallriken? Inte så vanligt. Numera händer det nog däremot ganska ofta då bilder ska tas till olika bloggar. Och det är inte bara maten som dokumenteras utan alla möjliga mer eller mindre vardagliga företeelser och föremål.

Jag som skriver detta har en privat blogg av "dagbokstyp" och har, liksom Bambi gjorde idag när hon reste till Mammablogg-galan, ibland funderat på vad min omgivning måste tycka det ser lustigt ut då jag ibland fotograferat till synes meningslösa saker med mobilen.

Har ni sett till många "bloggfotografer"? Är de på gång att konkurrera ut turisterna när det gäller att fotografera knasiga och meningslösa saker?

Kommentarer
Postat av: I Z Z A H

vilken söt blogg =)

2009-07-04 @ 18:00:11
URL: http://HTTP://IZZAH.BLOGG.SE
Postat av: H C Barregren

Jag får i alla fall se många ur led-vridna nackar då jag fotar mina bumsofanter: http://blogg.bums.nu/search/label/Bumsofanter



Krams!

CB:t

2009-07-08 @ 09:33:25
URL: http://blogg.bums.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0